Yılandan, örümcekten korkmayın Gastrit ve Ülser'den korkun.

NoktA

Sp Kullanıcı
21 Mar 2017
4,419
513
Yılandan, örümcekten korkmayın arkadaşlar.
Gastrit ve ülser'den korkun.

Yapılan araştırmalara göre bu iki illetten birine sahip olan kişilerin mide kanseri olma olasılığı, olmayanlara göre 8 kat daha fazlaymış ve tedavi edilmeyen gastridin sonu mide kanseriymiş.

Özellikle trans yağ bombası olan cipslerden ve hazır/ambalajlı tüm abur cuburlardan uzak durun.
Bu işin şakası yok son 15 yılda kanser vakaları patladı gitti. En yaygın kanser türleri arasında mide ve pankreas kanserleri var. Her ikisi de büyük oranda kötü beslenme alışkanlıklarından kaynaklanıyor. Gastronomik açıdan çok lezzeti olmayan bu ürünleri yemezseniz bir şey kaybetmezsiniz ama yerseniz önce sağlığınızı sonra yaşamınızı..

Bu söylediklerim artık hemen herkesin ağzından duyduğunuz şeyler ve sıradan geliyor olabilir size. Sıradan olmadığını anlamak için gidin bir hastanenin onkoloji servisinde yarım saat zaman geçirin.

Ölüm hak ve bu dünyadaki en adaletli şey.

Kalp krizi geçirin ölün, trafik kazası geçirin ölün, beyin kanamasından ölün, gaz zehirlenmesinden ölün, tabancayla vurularak veya bıçaklanarak ölün, yüksek bir yerden düşün ölün hatta denizde boğulup ölün ama ölüm sizi bir onkoloji servisinin yoğun bakım ünitesinde bulmasın arkadaşlar.

Hiçbir insan böyle acılı ve ağrılı bir sonu hak etmez. Hiçbir insan 8 farklı ağrı kesici artık kâr etmediği için narkoz verilip uyutulmayı hak etmez.

Bu yüzden beslenme konusu bana göre çağımızın en birincil problemidir.

Ne yediğinize ne içtiğinize çok dikkat edin.

Bestami Kaplan



https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=549489572079399&id=100010550838274
 

NoktA

Sp Kullanıcı
21 Mar 2017
4,419
513
Iyimiş:) her mesleğin kendine has esprisi varya ben çok seviyorum. Alakasız bir yorumdu ama olsun:)
 

Son mesajlar