Çıkış yolumuz İslam

Tuğba

Editör
Yönetici
Editör
30 Ocak 2017
3,030
11,922
İslam’da;
- +18 diye bir şey yok, “Müminlere söyle gözlerini ve ırzlarını korusunlar” (Nur: 30) var.
- Dene bir defadan bir şey çıkmaz yok, “Ey iman edenler şeytanın aldatmalarına kapılmayın” (Nur: 21) var.
- Moda ve hafif makyaj üzerine örtü yok, “Başörtülerini göğüslerinin üstüne salsınlar ve ziynetlerini göstermesinler” (Nur: 31) var.
- Benim günahlarım küçük, başkalarından daha iyiyim, kalbim temiz diye bir şey yok, “Siz onu basit sanırsınız ama Allah katında büyüktür” (Nur: 15) var.
- Param haram ama başka iş bulamadım yok, “Kim Allah’a karşı muttaki olursa Allah ona bir çıkış sağlar ve hiç ummadığı yerden rızkını verir” (Talak: 2) var.
- Şakaydı, dilim sürçtü... diye bir şey yok, “Söylediği her sözü kayda geçiren iki melek yanındadır” (Kaf: 18) var.
- Dünyaya bir defa geliriz, gençliğimizi-hayatımızı yaşayalım yok, “Her nefis ölümü tadacaktır. Kıyamette ecirlerinizi mutlaka göreceksiniz. Ateşten uzaklaştırılıp cennete giren kimse artık kurtulmuştur. Zaten dünya hayatı sadece aldatıcı bir geçinmeden ibarettir.” (Al-i İmran: 185) var.
- Dünyayı düzeltmek sana mı kalmış, felsefe yapma, herkes gibi işine-aşına-maişetine bak zincire katıl yok, “Allah'ın göndermiş olduklarını tebliğ edenler, Allah'tan korkarlar ve O'ndan başka kimseden korkmazlar. Allah hesap gören olarak yeter.” (Ahzab: 39) var.​
 

Karaton

GÜCÜ DOĞURAN DÜŞÜNCEDİR
Kurucu
27 Ocak 2017
4,299
18,123
Bolu
www.sevgiplatformu.info
Kısacası kuranda yok yok.Allah hiçbirşeyi eksik bırakmamış herşeyin reçetesini söylemişken hala ona din öğretmeye çalışanların vay haline.
 

Son mesajlar