Resimdeki hayvanlardan ilk hangisi dikkatini çekti? (Kişilik testi)

NoktA

Sp Kullanıcı
21 Mar 2017
4,419
513
Resimdeki hayvanlardan ilk hangisi dikkatini çekti? (Kişilik testi)





Objelere verdiğimiz anlık tepkiler aslında bilinçaltımızla ilgili çok şey anlatır. Sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisini çeken testle, işte size kişiliğinizle ilgili bazen kendinizden bile sakladığınız gerçeklerle yüzleşmek için fırsat. Bakalım bilinçaltınız size ne anlatacak?

Bu resime baktığınızda ilk önce hangi hayvan dikkatinizi çekiyor?

Kedi

Bu seçim sizin işe gidip gelme konusunda ne kadar gönülsüz olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce günü bitirip, evinizde rahat kanepenizin üzerinde favori televizyon programınızı izlemenin ya da kitap okumanın hayalini kuruyorsunuz.

Köpek

Resimde ilk önce köpek dikkatinizi çektiyse; sevdiklerinizin desteğini her zaman arkanızda hissediyorsunuz. Her türlü problemi çözmeye hazırsınız.

Aslan

Karşı konulmaz birisiniz. İnsanları her zaman size çeken ve etkileyen bir yanınız var ve bu size hem saygı duyulmasını hem de kıskanılmanızı sağlıyor. Ancak bu özelliğiniz zaman zaman kibire neden oluyor.

At

Eğer resimde ilk önce at dikkatinizi çektiyse; bu sıralar özgürlüğünüzün kısıtlandığını ve sınırlandığınızı hissediyorsunuz. Sakinleşmeye ve belki de küçük bir ara vermeye ihtiyacınız var.

Kuğu

Önce kuğuyu gördüyseniz sizden mutlusu yok, çünkü aşıksınız. Çevrenizdeki her şey size harika görünüyor. Hayattan en fazla keyif aldığınız dönemdesiniz.

Penguen

Eğer resimde bir penguen görüyorsanız zengin hayal gücünüzü sorgulamanın vakti gelmiş demektir. Çünkü bu resimde bir penguen yok. Hayal gücünüzün sınırsızlığı sizi ilk defa tanıyan herkeste bir kafa karışıklığına neden oluyor.





https://www.ntv.com.tr/galeri/tekno...ji0jSnxG3ke8EnSmA1fwaA/BZsEkLEggkyUNYktSaFBWA
 

Yaren

Fesleğen
Sp Kullanıcı
30 Ocak 2017
4,706
7,257
Ya başlarda iyiydi, güzel şeyler yazmış ama o kibir var ya o kibir hiç olmadı...
 

Mizgin_TuRabii

Sizi Rahatsız Etmeye Geldim....
Sp Kullanıcı
31 Ocak 2017
3,380
10,460
iyikide diskindirici ön planda hayvan yoktu acep sonuç ne olurdu.
 

Son mesajlar

Cevaplar
2K
Görüntüleme
59K