Diyanet ?

Mystery

Teknik Destek
Teknik Destek
29 Ocak 2017
6,331
26,580







İnsanlığın ahlak ilkelerine aykırı bazı meselelerin sürekli islâm dini üzerinden gündeme getirilmesinin aslında İslâmın güncel evrenselliğini hedef aldığını ve kasıtlı olarak itibarsızlaştırmak istendiğini çok iyi bilmekteyiz.


Bazen Diyanet bazen bir Vakıf bazen kamuoyuna mâl olmuş Tarikat-Cemaat yada bazı Hocalar...
Tüm bunların üzerinden yapılan saldırıların asıl hedefi İslâmdır.

Siyonizim ve ona hizmet eden gizli Misyonerler bu gibi algı operasyonlarının üzerinden görevlerini gayet güzel yapmaktadırlar.


İnsanlığın aklın ve vicdanın kabul edemeyeceği konuları İslam diniyle ilişkilendirip genç neslin zihnini bulandırmak ve onları İslamdan soğutmak temel amaçlarıdır ve bunun için gayret ediyorlar.


Bel altı konuların ciddi ciddi din bezirgânları tarafından ulu orta tartışma konusu yapılması ve seviyesiz tartışmalar da onların ekmeğine yağ sürmektedir.


Merkezi Kur'an olan ve Dinin ana kaynağından beslenen herkes bilirki İslâmın böyle sapıklıklara karşı tutumu nettir, kimin kimlerin yaptığına bakmaksızın lanetlemiş ve hatta peygamber hanımı yada evladı bile olsa rahmet nazari ile bakılmamıştır!

Nikahı şart, mihri rızanın ölçüsü olarak tayin eden İslâm reşit olmayıda açık bir kural olarak (Kehf 57 ve Nisa 6 gibi ayetlerde) bize bildirmiştir. Bunun dışındaki tüm yollarda haram kılmıştır.


Bu esaslar ile birlikte bilinmelidirki;

İslâm eşittir Diyanet yada herhangi bir vakıf, cemaat, tarikat, şeyh, hoca asla değildir.



İslâm Allahın dinidir ve bu tür kuruluşlar İslâmı temsil etmekten ziyade hizmet etmek gayretindedir. Hatalar varsa şayet bu İslâmın hatası asla değildir. Hatalara göz yummak, üstünü örtmek, yada görmezden gelmek İslâmın ve Müslümanın asla tasvip etmeyeceği bir durumdur.

İslâm kusursuz ve mükemmel bir dindir.
Biz elhamdülillah Müslümanız.
Rabbim bizleri kusurlarımızdan arındırıp dinini bilen, ona yakışan, ve yaşayan Müslümanlardan eylesin.



Amin Allahumme amine amiin
Velhamdu lillahi Rabbil alemin.


Yasin Gündoğdu
 

NoktA

Sp Kullanıcı
21 Mar 2017
4,419
513
İnsanlığın aklın ve vicdanın kabul edemeyeceği konuları İslam diniyle ilişkilendirip genç neslin zihnini bulandırmak ve onları İslamdan soğutmak temel amaçlarıdır ve bunun için gayret ediyorlar.
Rabbim fırsat vermesin. Allah razı olsun Mystery
 

GüLBeYaZ

Ehl-i sünnet
Sp Kullanıcı
21 Ağu 2017
2,433
8,008

Güzel cevap verilmiş, beğendim..

Rabbim bizleri kusurlarımızdan arındırıp dinini bilen, ona yakışan, ve yaşayan Müslümanlardan eylesin.
Amin..
Paylaşımına sağlık Mystery teşekkürler.
 

Karaton

GÜCÜ DOĞURAN DÜŞÜNCEDİR
Kurucu
27 Ocak 2017
4,299
18,123
Bolu
www.sevgiplatformu.info
Ne oldu durum nedir ortalik sakinlestimi kafasina kuma gömenler ortaya ciktimi:))
Su yasin gundogdunun söyleyebildigini kac kisi soyleyebildi? Bu olay bile bi ders aslinda
 
B

BndD

Azdıran, kudurtan Diyanet
Allah herkese akıl fikir versin
Bu fetvayı yayınlayanların kızları ve kız torunları 9 yaşına gelince everirler inşallah
Allah onların belasını versin
 
S

Sükut

Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan, Diyanet İşleri Başkanlığının kız çocuklarının erken yaşta evlenebilecekleri yönünde açıklamada bulunduğuna dair haberler asılsız olup, kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.Dini Kavramlar Sözlüğü adlı yayınımızdaki tanım ve maddelerin çarpıtılmasıyla böyle bir iddia üretmek iyi niyetle izah edilemez.Kız çocuklarını anne olma ve aile kurma sorumluluğuna sahip olmadan, psikolojik ve biyolojik olgunluğa erişmeden evlendirmek, nikâhta rıza ve irade hürriyetini şart koşan İslam dini ile bağdaşmaz.Nitekim Başkanlığımız, tarihi boyunca erken yaşta evliliklere asla onay vermemiştir, vermeyecektir. Kurumumuz tarafından gerçekleştirilen Din Şuraları ve İl Müftüleri Seminerleri gibi üst düzey toplantıların Sonuç Bildirgelerinde, kız çocuklarını erken yaşta evlendirmenin asla dini referanslarla desteklenemeyeceği defalarca kayda geçirilmiştir. Din İşleri Yüksek Kurulumuzun görüşü de bu yöndedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
 

Karaton

GÜCÜ DOĞURAN DÜŞÜNCEDİR
Kurucu
27 Ocak 2017
4,299
18,123
Bolu
www.sevgiplatformu.info
Hocalarimiz tarikatlarimiz seylerimiz gavslarimiz
Yok kardesim dinde 9 yasinda evlilik yoktur.
Mezhepler hukukumuzda rivayet kulturumuzde boyle birsey yoktur.
Bu yalandir iftiradir.
Diyebildik mi? Diyemedik.

O zaman alimi ulemasi kafasini kuma gomup firtinanin gecmesini beklemek yerine alacak eline kurani,fikihini da hadisinide rivayetinide mezhebinide bu kuranin sınırları icerisine çekecek..yoksa bu yeni nesil bunlarin kafasini kumdan çıkartmaz..bu gercekleri gormemiz gerekir.
 
S

Sükut

İslamın getirdiği o kadar yasak(haram kılınan) ve hükümler var.Bizler bunun kaçta kaçını biliyoruz.
Konu evlilik ve kadın olduğunda mangalda kül bırakmıyoruz.Diyanete göre 9 yaşında kız evlenebilir başlığı atıp bel altından vurmak isteyen o kadar çok kesim var ki. 12 yaşında ERKEK evlenebilir diye bir son dakika haberi görebildiniz mi?-Göremezsiniz.Konu çünkü bayan olmalı ve bel altından vurulmalı.İslam bu kadar basit bir din değil ; Kadına, erkeğe, doğaya ,canlıya ve cansıza önem veren.Kadının bir eşyadan bile değeri yokken onu yücelten bir din.
Diyanet işleri başkanlığı gerekli açıklamayı yapmış.
Millete malzeme olmuş mu olmuş.
 

Son mesajlar