Bırakabilirsin.org sıgarayı bırak hayatı bırakma

ay düşüm

Münzevi..
Sp Kullanıcı
31 Ağu 2017
1,430
844





Farkında olmayabilirsin ama sigarayı bırakman hayatındaki insanları da koruyacak. Sigara hem sana, hem de sevdiklerine zarar verir.
Sigarayı bıraktığında, sevdiklerinin daha mutlu ve daha sağlıklı olacağını düşün. Bu sana, sigarayı bırakma yolculuğuna başlarken destek olacak.Bizde sevgipınarı ailesi olarak sigarayı bırakmak isteyen tüm üyelere ve adminlere bu olanağı sağlıyoruz .Hep DESTEK TAM DESTEK zamanı..
 

ay düşüm

Münzevi..
Sp Kullanıcı
31 Ağu 2017
1,430
844
SİZE SİGARAYI HATIRLAYAN ŞEYLERDEN KURTULUN

Sigarayı hatırlatan şeylere maruz kalmak sigarasız yaşamayı zorlaştırır. Sigarayı bırakacağınız günden önce eviniz, arabanız ve işyerinizde size sigarayı hatırlatan şeylerden kurtulun. Aşağıda sigarayı sıklıkla hatırlatan şeylerin ve onlardan nasıl kurtulabileceğinizin listesi yer almaktadır. Bu liste sigarayı bırakma planınıza eklenecektir.



Giysilerinizi yıkayın, özellikle sigara aralarında kullandığınız ceketteki kokuyu giderin.

Arabanızı temizleyin.

Kibrit, küllük ve evin dışındaki sigarayla ilişkili eşyalardan kurtulun.

Sigaranızı, küllüğünüzü, kibrit ve çakmağınızı koyduğunuz yerlere pipet, nikotin sakızı, yapılacak işler listesi gibi krizlerle savaşmanızı kolaylaştıracak eşyalar yerleştirin.



Sigarayı bırakacağınız günden önceki gece, sigarayla ilişkili her şeyi atın. Buzdolabında sigara paketi saklamayın ya da küllükleri dolabın dibinde tutmayın.
SİGARAYA AİT HERŞEY ATILMALI!



 
  • Beğen
Tepkiler: Birindarfatma

Son mesajlar