İnşirah Duası-Dursun Ali Erzincanlı

GüLBeYaZ

Ehl-i sünnet
Sp Kullanıcı
21 Ağu 2017
2,433
8,008


İNŞİRAH DUASI”
Ey Yalnızların, Kendi Başına Kalmışların Arkadaşı, Ey Mutsuzluğa Düşmüşlerin Yardımcısı, Ey Yoksulların Zenginliği, Ey Zayıfların Gücü, Ey Fakirlerin Hazinesi, Gariplerin sığınağı, Ey Tek Güç Ve Kudret Sahibi, Ey İhsanıyla Tanınan Keremi Sonsuz Rabbim, Efendimiz Ve Yakınları Hürmetine Sıkıntılarımı Gider.
Ey Rabbim Sen Sıkıntılarıma Karşı Hazırlığım, Musibetim Anımda Ümidim, Yalnızlığımda Arkadaşımsın Gurbetimde Dostum, Kederli Anımda Beni Ferahlatansın. İhtiyacım Anında Yardımıma Koşan, Zor Anlarımda Sığınağımsın. Beni Korkuların Karanlığından Kurtaran Aydınlığımsın. Ey Rabbim Sen Şaşkınlığımda Bana Yol Gösterensin Biliyorum Rabbim Sen Günahlarımı Bağışlayan Ayıplarımı Örten, Sıkıntılarımdan Kurtaran Kalbimi Sevginle Süsleyensin. Sen Kalbimin Hem Tabibi Hem Sevgilisisin. Sen Ki Şaşkınlara Yol Gösteriri Muhtaçlara Yardım Eder Korunmak İsteyenleri Korursun.
ALLAH’ım , Ben Senin Kulunum Kulunun Çocuğuyum. Görüyorsun ki Rabbim Sıkıntılıyım. Bildirdiğin Ve Gizlediğin Tüm İsimlerini Ve Kur-An’ı Kerim’i Kalbimin Baharı Gönlümün Nuru , Sıkıntılarımın İlacı Yap. Ruhum Susamış Suya , Kalbim özler seni Gözlerimi Senin Sevdiğin Şeylere Çevirdim Kulaklarımı Seni Çağıranın Ülkesine Bıraktım Ve Susayan Bir Toprak Gibi Bitkin Kaldım Kalbimi Senin Yoluna Koydum Ve Ellerimi Senin Dergahına Açtım Bundan Sonra Da Sana Gelecek Senden İsteyeceğim Güneş Ve Ay Senin Nurundan Almış Nasibini Güneş Senin Sevginden Böyle Ateş Ay Böylesine Mahzun Irmaklar Senin Hasretinden Böyle Çağlar Deniz Bu Ayrılıktan Böyle Deli Böyle Dalgalı Hep Hüzünlü Hep Ağlamaklı Kuşların Ümidi Sen Bitkilerin neşesi Çiçeklerin Rengi Sen Ve İnsanların Hiç Bitmeyen Duası Sen Mevla’m Bizi Biran Olsun terk etme Sevgin İçimizde Hep Uyanık Kalsın Yolun Rasul’ün Yolu Olunca Ondan Başka Kime Bel Bağlayayım Rabbim ALLAH’tır Benim Nurum Ve Kurtuluşum Ondan Gelecek Öyleyse o’nu Bırakıp Kime Gideyim Günahla Örtülmüş Varlığım İçinde Bir o’nun Özlemidir Beni Yaşatan Şefaatim o’nun Dilindeyken o’nu Bırakıp Kimi Dinleyeyim Mevla’m Beni Kendine Dost Seçinceye Kadar Yaşat Ve Aşkınla Yandığım Biranda Al Canımı Al Ki… Ölüm!!! Aşkımın Adı Olsun.
Ey Rabbim, Ben Ki Günahı Sevabından Çok Aklı Dünyaya Takılmış Kalbi Fani Şeylere Anmış Bir Zavallıyım Ama Sen Öyle Nur Öyle Rahmansın Öyle Güzelsin Ki Ne Olur Rabbim Senden Uzak Kalan Şu Kulunu Kendine Yakınlaştır İmanınla Dirilt. Ey Sevdiklerini Sevindirmekten Hoşlanan Rabbim Sana Açılan Ellerimi Geri Çevirme Kalbime Aşkınla Tecelli Et Ki Senden Başka Hiçbir şey Kalmasın O Kalpte Senden Başka Hiçbir şeyi Olmayacak Kadar Zengin Eyle Beni Her şey de Seni Anmayı Her şey de Seni Görmeyi Nasip Eyle. Bana İsimlerinle Güç Ver Ey Rabbim O İsimlerin Ki Kalplerin Nuru Hiçbir şeyi Olmayanların gururudur. Ey Rabbim Bize İsimlerinin Hakikatini Göster. Bizi Sensiz Bir An Bile Yaşatma.
ALLAH’ım SANA MERYEM İN TEMİZLİĞİ İLE GELMEK İSTİYORUM Günahlarla Kirlenmeme İzin Verme. Sana Musa’nın Duası İle Geliyorum Şeytana Uymam İçin Peşimden Koşanlardan Beni Kurtar. İsmail’in Tevekkülü İle Boynumu Büküyorum. Beni Ve Soyumu Sana Kul Olarak Yaşat. Sana İsa’nın Ruhu İle Geliyorum. Beni Katına Almanı Diliyorum. Sana Yunus’un Duası İle Yalvarıyorum. Beni Yutan Nefsimin Karanlıklarından Kurtarmanı Bekliyorum. Rabbim, Sana Yusuf’un Gömleği İle Geliyorum. Beni Düştüğüm Ümitsizlik Kuyusundan Çıkarmanı Diliyorum. Sana Muhammed Mustafa’nın Kulluğu İle Geliyorum. Beni Miraca Çıkarmanı Bütün Sıkıntılarımı Gidermeni Diliyorum…

 

Son mesajlar