Vestel’den Tatilcilere Teknolojik Ürünler

ayibogan

Sp Kullanıcı
12 Haz 2017
103
0
Vestel, nerde olursa olsun teknolojiden kopamayan ve konforundan vaz geçemeyen tatilcilere özel ürünlerini; satış noktalarında ve www.vestel.com.tr’de müşterileri ile buluşturuyor. Kulaklıktan tablete, taşınabilir bataryadan saç düzleştiricisine kadar pek çok pratik ürün, deniz kenarı ya da başka bir ülkenin sokakları demeden; evdeki konforu kullanıcısına sunuyor.

“Vestel Tablet” ile her yerde gündeme yakın olun
Tatildeyken; gündemden ve sosyal medyadan uzak kalmamak, en güzel fotoğrafları çekmek ya da henüz okumaya fırsat bulunmayan kitapları okumak isteyenler için Vestel VTablet 7020A ideal bir ürün olarak sunuluyor. 7 inç ekranı ve 1280x800 çözünürlüğüyle rahat bir okuma imkanı sağlayan Vestel VTablet 7020A; Android 6.0 Marsmellow yazılımı, Mediatek dört çekirdekli işlemcisi, 1 GB RAM ve 8 GB Dahili hafıza özellikleri ile dikkat çekiyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı 299 TL.

“Vestel Desibel Kulaklık” ile özgürce müzik dinleyin
Kablo derdi olmadan bluetooth ile özgürce müzik dinleme keyfi sunan Vestel Desibel K550; 12 saate kadar kablosuz müzik dinleme imkânı sağlıyor. USB ile şarj edebilme özelliğinin yanı sıra dâhili mikrofon ile kablosuz telefon görüşmesi de yapılabiliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı 229 TL.

“Vestel Taşınabilir Batarya” ile şarjınız hiç bitmesin
“Vestel Taşınabilir Batarya” elektriğin olmadığı yerde şarjsız kalma sorununa son veriyor. 5000 mAh ve 10000 mAh’lik seçenekleriyle, hem kullanışlı hem de şık olan taşınabilir batarya; Micro USB ve USB girişi sayesinde telefon, tablet, bluetooth kulaklık gibi mobil cihazlarla kolaylıkla bağlantı kurabiliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı 5000 mAh 49 TL, 10000 mAh 79 TL.

“Vestel Lavanta Saç Düzleştirici” ile tatilde kuaför etkisi
Vestel, saç bakımına önem veren kadınlar için Lavanta Saç Düzleştirici’yi öneriyor. Hafif ve ergonomik yapıya sahip düzleştirici; hızlı ısınma özelliğiyle zaman kazandırırken, aşırı ısınma ve tuş kilidi sistemiyle de görülmeyen kazalara fırsat tanımıyor. Üstelik hediye olarak gönderilen şık kılıfı sayesinde yanınızda taşımayı keyifli hale getiriyor..

Tavsiye edilen satış fiyatı: 179 TL.
 

Son mesajlar