Ağla Genç adam...

SiyahSancaktaR

CEDDİ OSMANLI !...
Sp Kullanıcı
17 Eyl 2017
17,184
40,284
İstanbul..
ğla genç adam,ağla.doğduğun gün sana miras kalan şu viraneye ağla."İslam topyekun hayata şamildir" diyemezken kendini hür sanan divaneye ağla.

Ağla genç adam, ağla.Sen ki kudüsün haçlı işgalinde olduğu iki yıl boyunca bir kez bile gülmemiş Selahaddin'in torunusun, yaşadığın ülke de seksen küsür yıldır küfür hüküm sürerken, doğruğun günden beri kudus yahudi işgalindeyken ne hakla gülebilirsin.

Ağla genç adam, ağla.boynundaki zinciri kıramadığın için ağla.Dininin kıymetini bilemediğin, dinini koruyamadığın için ağla.

Ağlamak aczini kabul manasına gelir.Acizsin, aczini anlamak, aciz olduğun için ağlamak borcundasın.Ağla ağla ki, kalbine rahmet yağsın, ağla ki güç bulasın.

Ağla genç adam, sen ki dağ gibi haramlar içinde yaşamaktasın,sen ki zulmu görüp te susmaktasın.Ağla ki tevben olsun gözyaşın, şimdi ağla ki mahşerde ağlamayasın.

Ağla genç adam, ağla.Gücün yettiği kadar ağlamak borcundasın.Ağla gözyaşın zalimleri boğuncaya kadar, esaret zincirini kırıncaya kadar, damla damla rahmet olup yağıncaya kadar ağla.


Genç adam senin öyle bir hale düşürdüler ki, gözyaşının bile hakkını veremez oldun.Seni kendii aczini idrakten bile aciz bıraktılar.Aczini idrak edebilmek için ağla.ALLAH'a yemin olsun ki aczini idrak ettiğin gün acizlikten kurtulduğun gün olacak.şimdi seni aciz

bırakanlar o gün karşında aciz kalacak.O günü görene kadar ağla.

(serdengecti)
 

Son mesajlar

Cevaplar
2K
Görüntüleme
61K