Kanlı fotoğraf yayma

Turan

Sp Kullanıcı
31 Ocak 2017
2,092
360


Bu sene Pulitzer ödülünü kazananlar can çekişen Suriyeli göçmenlerin fotoğraflarıylaalkışlandılar.
Acı içinde kıvranan insanların resmini çekebilen bir çakala “insan” denebilir mi? (çakallarıtenzih ederim) Bir çocuk ölürken fotoğraf çekebilen sen artık insan değilsin! »
Kanlı foto paylaşarak bir işe yaradığını vehmeden kardeşlerimiz bilmeden zalimlerehizmet ediyorlar.
Âlimlerin söylediği gibi ceset, dışkı, porno resimler göz nurunu alır. Mesleği morg veyadışkı tahlili olan müstesna.
Ceset ve işkence görsellerini DAEŞ, İsrail ve ABD ordusu kasıtlı olarak yayar. Korkusalmak işlerine gelir.
Acı içinde kıvranan Müslümanların fotolarını yayarak #İsrail’e hizmet ediyorsunuz çünküöğrenilmiş güçsüzlük hissini yayıyorsunuz. “Biz adam olmayız” önkabulünü.
Fotoğraflarını yaydığınız cesetlerin sahibi olan Müslümanlardan izin aldınız mı? Demek kikul hakkına girdiniz.
Annenizin yahut evlâdınızın cesedinin fotoğraflarının Avrupa’da, Amerika’da elden elegezmesini ister misiniz? Siz de başkasına yapmayın.
11 Eylül saldırısından sonra Amerikalılar ve Charlie Hebdo’dan sonra Fransızlar cesetfotosu yaymadı. Güçsüz görünmek istemediler. Ya siz?
Müslümanlar ölünce dünyanın tepkisiz kalmasının bir sebebi belki de çok FAZLAMüslüman cesedi görmeleridir? Alıştılar. Alıştırdınız.
Ortalama bir Alman, Japon, Fransız yılda 2 kedi ölüsü görmez ama binlerce Müslümanölüsü görür. Katliamları sıradanlaştırıyorsunuz. Müslüman ölülerine siz saygı göstermezseniz bunu bir Amerikalıdan, Hollandalıdan nasıl eklersiniz? Ceset fotoğrafı yaymayın.
Gassal ceset yıkarken ölüye hürmet eder. Giysileri parçalanmış Müslüman kadınlarınmahremine dahi saygı göstermeyen fotoları yaymayın.Müslümanlar bugün birçoklarınca insandan bile sayılmıyorsa Müslümanı eşya gibi gösterenlerimizin payı büyük. Kanlı resimleri “paylaştım” diyorsun. Sana ait olmayan cesedin fotosu senin mi? Yoldangeçen adamın resmini izinsiz çekebiliyor musun?
Canlı ya da ölü, izinsiz çekilmiş fotoğraf çalıntıdır. Ölmüş Müslümanlardan çaldığın fotolarıinternette yayarak günah işliyorsun.
Kanlı fotolarla ALLAH’a değil Twitter ve FaceBook’a dua eden tipler türedi. “Kahharisminle şunu yap, bunu yap..” O bilir ne yapacağını. Sen nerede duruyorsun?
Tıklamak cihad değildir. Esed’e lanet etmeden evvel nefsinle savaş. Ordular düşmanın moralini bozmak için yaralı ve ölülerin küçük düşürücü fotoğraflarıylapropaganda yaparlar. Kanlı foto yayanlar düşmana yardım ediyor.
Abu Graib ve Guantanamo’da çekilen fotoğraflar kaza değildi. Müslümanları aşağılamakve insanlıktan dışarı atmak için kullanıldı.
Aşağılamak öldürmekten güçlüdür. Düşmanın savaşma isteğini ortadan kaldırır.Müslümanların acısını fotolarla yaymayın.
DAEŞ’in propaganda filmlerinde birkaç kamera kullanıldığı belli. Bu görselleri yaymak içinçekiyorlar. Bazıları da aptalca yardım ediyor. Düşmanlarımızın propagandalarına yardım edecek kadar ahmaklar var içimizde. Onlarınyüzünden düşmanla savaşmaya sıra gelmiyor. Cesedimizden para ve ödül kazanmaya gelmiş bu leş kargalarına kapıyı açmayın. Ceset,yaralı fotosu “paylaşmayın”.
Cenaze mahrem bir şeydir. Lütfen yaralı veya ölmüş insanların fotoğraflarını yaymayın.Zalimin yaydığı korkuyu arttırmayın.
İnsanlığı yahut Müslümanları uyarma bahanesi geçerli değil. Kanlı fotoyla birileriuyanacak olsaydı uyanırdı. Müslüman sessizce evinde dua eder, gözyaşı döker. Dualarınız ALLAH ile sizin aranızdakalsın. Mahreminizi internete dökmeyin.
El kapısında dövünmeyin. Birleşmiş Milletler’in görevi barış değildir. BM zulmün noteridir.İsrail’i tasdikten başka ne yaptı?
Uluslararası kuruluşların ve haber ajanslarının yöneticileri, bütçesi vs ABD, FR veBritanya’dan. Dünyadaki silahların %80’i gibi.Dünya kamuoyunu uyandıramazsınız çünkü dünyanın durumundan rahatsız olan böyle birkamuoyu yok.Kanlı foto yayarak kimseyi uyandıramazsınız. Amerikalılar birbirlerini öldürüyor. Her yıl40.000 intihar. Fransızlar kendi polislerinde tekme yiyor.
Bir Amerikalının polis tarafından öldürülme ihtimali bir terörist tarafından öldürülme ihtimalinin 55 katı.

alıntı
 

Son mesajlar