Galaxy S9 tanıtılmadan Çin'de kopyasını yaptılar!

Yazıcızade

ARTIK YOK
Sp Kullanıcı
20 Ara 2017
250
24
Kocaeli
Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ hakkında çok şey duyduk ve duymaya da devam ediyoruz. Son olarak geçtiğimiz gün kılıf üreticileri telefonun nasıl göründüğü hakkında bizlere fikir vermişlerdi. Bugün ise daha tanıtılmasına haftalar bulunan Galaxy S9 modelinin klonu Çin'deki bir şirket tarafından üretildi. Şimdiye kadar gelen Galaxy S9 sızıntılarından esinlenerek hazırlanan klon, Galaxy S9'un arkasında bulunması beklenen dikey tek lensli kamera ve parmak izi tarayıcının aksine, Galaxy S+'ın arkasında olması beklenen bir çift kamera bulunuyor.
Vkworld tarafından üretilen klon telefon, S9'un model numarasını da taşıyor. Gerçek Galaxy S9'un maliyetinin altında olacak şekilde fiyatlandırılacak olan cihaz büyük bir 5000mAh pile sahip. Telefon ayrıca gerçek Galaxy S9'un ince çerçevelerini ve 18: 9 en-boy oranını kopyalıyor. VKWorld S9'un 5.99 inç 2K çözünürlüklü ekran, MediaTek Helio X30 yonga seti gibi özellikleri var. Bu yongaseti bir altı-çekirdekli işlemcinin yanı sıra 6GB RAM, 128GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor.
Önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkması beklenen Vkworld S9'un fiyatı ise 300 $ olacak. Tek başına, bu özellikler göz önüne alındığında iyi bir fiyat gibi görünüyor.


 

Son mesajlar