Kıvılcım.

Mizgin_TuRabii

Sizi Rahatsız Etmeye Geldim....
Sp Kullanıcı
31 Ocak 2017
3,380
10,460




Bir kıvılcım gibi gözlerimde süre gelen acı ve tebessümler,heryanımı fırtına ve boranLar almışcasına ,duygulaım talumar olmuş haldeyim..
Zifiri geceler gibi gündüzlerim kapkaranlık ve soluk,Günes mum gibi ışık ve sıcaklık vermiyor gündüzüme,Hayat artık öyle bir anlamda taşımıyor gözlerimde...

Soluduğum her nefes boğazımı kesercesine,çiğerlerim patlarcasına keskin ve soguk,ellerim buz kesiliyor sanırdım,oysaki Yüreğim donmuş ve parçalanmış..
Atdığım her adımda bir çukur varmış gibi ayaklarım boşluklara düşüyor hani derlerya takatim yok işte o halde bitgin ve yorgunum..

Bedenimin her ucra noktasına kadar dünyayı sarmalayacak kadar çok olan damarlarım kurumuş,Çöllerde su arayan avareler gibi bir o yana bir bu yana koşmaktayım..

Beni yeşerten,umutlarımı filizlendiren,kalbim atışına sebeb olan,adımlarımı patikalardan düzlüğe çıkaran,gecemi gündüzüme çeviren,gözlerimdek neferi yeniden yakacak olan sevdam!!! sen benden cıktın cıkalı öyle mahrum ve garip haldeyim ki!! içimde fırtınalar kopuyor,Yüreğim Aşkının ritmi ile bogulup gidiyor..
Vav
 

Son mesajlar

Cevaplar
2K
Görüntüleme
59K