Kerbela,Filistin mi?

Mizgin_TuRabii

Sizi Rahatsız Etmeye Geldim....
Sp Kullanıcı
31 Ocak 2017
3,380
10,461
Hz. Hüseyin Kerbela’da, Yezid’in ordularıyla karşılaştığında atında doğrulup kendisine karşı savaşmaya gelenlere kendini tanıtıyor peygamber torunu olduğunu ve şeceresini açıklayarak bir yanlışın ve kandırılmışlığın önüne geçmek istiyor. Fakat Yezid çevresindekileri para, makam, mevkii vb. vaatlerle öylesine doldurmuştu ki satılmışların hiçbiri kılıcını geri bırakıp ne yapıyoruz diye düşünmedi. İslam’ın ve Hz.Ali’nin yiğit oğlu’na karşı taarruza geçtiler.


Günlerdir kuşaltılmış bir durumda susuz ve aç bırakılan ve bulundukları çevreye su girişine bile izin vermeyen Yezid’in ordusunun saldırısına Hz.Hüseyin ve yetmişten fazla yoldaşıyla kahramanca ALLAH’a sığınarak mukavemet ederler. Hz.Hüseyin ve yoldaşları Yezid’in ve yandaşlarının satılmışlığına boyun eğmez ve orada Şehadet şerbetini içerler.


Bu Kerbela olayının üzerinden 1368 yıl geçti.


Günümüzde Kerbela olayının benzeri Filistin topraklarında Gazze şeridinde hergün onlarca Hz.Hüseyin’e yoldaş olmuş yiğitlerin toprağa düştüğü haberi ile çalkalanmaktadır.


Siyonist işgal güçlerinin uyguladığı ve işbirlikçilerin göz yumduğu ablukadan dolayı özellikle Gazze şeridinde masum ve savunmasız insanlar susuzluk, gıda, ilaç vb. acil insani ihtiyaçlarını bile giderememektedirler. Dolayısıyla Hz.Hüseyin’in yoldaşları gibi toprağa düşmektedirler.


Fakat bu gururlu ve onurlu insanlar hiçbir zaman hallerinden ve durumlarından şikayetçi olmadılar sadece ve sadece Muhammed ümmetinin kendilerini görmesini, biz buradayız ey Hz.Hüseyin’in yoldaşları, yettik geliyoruz dememizi bekliyorlar.


Ümmetin temsilcisi olan ve onurunu korumak için kendini adamış bu yiğitlere her türlü yardımı etmenin ve bunlara yalnız olmadıklarını duyurmanın zamanı geldi ve hatta geçmektedir.


Bulunduğumuz yerden katliamlara seyirci kalmamamız ve bu yiğitler için mutlaka bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünen bütün kardeşlerimizi en kısa zamanda her türlü yardıma ve seslerini duyurmaya davet ediyoruz.


Sesimizle ve icraatlarımızla Hz.Hüseyin’in ve Gazze’deki yiğitlerin yanında ve saflarında olduğumuzu yalnız olmadıklarını onlara mutlaka hissettirmemiz gerekmektedir.


Allah yar ve yardımcımız olsun.


 

Mizgin_TuRabii

Sizi Rahatsız Etmeye Geldim....
Sp Kullanıcı
31 Ocak 2017
3,380
10,461


Kerbelada ehlibeyti kanayan Dedesinden miras kalmış bu Amerikan uşağı yezidiye...
Dün kerbeladaydi bugun de filistin de tekrar baslayacak katliama..
Dedenden ne hayır vardi ki sende o hayır olsun suud müftüsü..
Amerikan ısrail köpekleri.


 

Son mesajlar