Herkese Merhaba

sevin

Sp Kullanıcı
23 Eyl 2019
64
47
Aslında üye olalı biraz zaman geçti ama; ancak şimdi tam anlamıyla aktif olabiliyorum. İş başı yapmadan önce bir "merhaba" demek istedim. :)

"İş başı" deme sebebim, burada belli bir amaçla bulunuyor olmak. Ben aslında gündemi neredeyse hiç takip etmeyen, popüler kültürle pek ilgilenmeyen biriyim ve forumlarda yaygın olan gündelik sohbetlere de çok meraklı değilim. Burada, elimden geldiğince, sorunu olanlara çözüm sunabilmek için varım. Bugüne dek sayamayacağım kadar çok kere bunu yaptım ve sadece ama sadece bu bana zevk verdiği için yapmaya devam ediyorum. "Standart" bir hayat yaşamadığım ve şu an hayatta olmam bile bir mucize olduğu için, birinci elden deneyimimin yüksek olması bir yana, psikoloji ve kişisel gelişim konuları da benim alanıma giriyor. Yani, aklınızda bulunsun ki, bir desteğe ihtiyaç hissederseniz, çekinceniz olmasın benden yana. :)

Son bir not olarak; açık olmak gerekirse, forumun şu anki hali, çok da alışık olduğum bir ortam sunmuyor bana. Deneyimli ve bilgili olduğum diğer konular pek tahmin edilebilir, pek alışıldık cinsten değil. Özellikle de böyle bir forumda açabileceğim cinsten de değil. Yalnızca ufak bir ipucu olarak şunu belirteyim: Her konunun mistik, gizli kalmış, pek bilinmeyen, karmaşık ve derin kısımlarıyla aram çok daha iyidir. Konu ister dünya, ister dünya dışı, ister kainat, ister insan ruhu olsun... Örneğin, İslam konusunda da haliyle aram Tasavvuf ile iyidir. Mevlana C. R. ile ta Uzak Doğu'nun Taoizm'inin ifade ettiklerinin AYNI olduğunu iyi bilirim mesela. Ne de olsa, sonsuz yol var; ama her yolun çıktığı yer AYNI... Ve ne kadar ilginçtir ki, bu satırları yazarken şaşırarak fark ettim de bugün Mevlana'nın doğum günüymüş. :)

Uzun olduysa, kusura bakmayın. Kısa yazmak benim için genelde daha zordur, uzun yazmaktan. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Birindarfatma

sükutu-ezber

Öyle işte,,,
Sp Kullanıcı
11 Şub 2017
16,660
59,511
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz,,, :)
Olsun sorun değil şahsım adına okudum zevkle,,,
Güzel güzel yazılara sizin yazmanıza bizim de okumamıza inşallah,,, :)

Bende de biraz o sorun var merak etmeyin ben de öyle çok kısa yazamıyorum meram anlatmak veya bir şeyler ifade etmek için,,, :)

Şimdiden kolay gelsin Sevin,,, :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Birindarfatma

Yaren

Fesleğen
Sp Kullanıcı
30 Ocak 2017
4,706
7,257
[MENTION=1551]sevin[/MENTION] hoş geldin,sefa getirdin
Üyeliğin hayırlı olsun papatya1
 
  • Beğen
Tepkiler: Birindarfatma

Qasem

Sp Kullanıcı
18 Şub 2017
3,530
527
Hoşgeldin sevin :)
İşim bitsin sorularım dertlerim sorunlarım kederlerim geliyor :)
Seni en çok ben rahatsız edecepim zira bilinenin dışındaki herşey benim ilgi alanım...

Evrim, varoluş, mutasyon, dejenerasyon, dünya dışı yaşam, yaşam formları vs vs...

Bol bol konuşup gülüp eğleneceğiz...

Sevgi ve saygılarımla...

Hoş geldin.
Bölüm senindir.
Açmamı istediğin başlık varsa onyda açarım

Sevgi Platformu / Qasem
 
  • Beğen
Tepkiler: Birindarfatma

NoktA

Sp Kullanıcı
21 Mar 2017
4,419
513
Hoşgeldin sevin :)

Ben tasavvuf konularını severim [MENTION=31]Qasem[/MENTION] sevmez ama forum Qasem den büyüktür :D

Konularını merakla bekliyorum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Birindarfatma

sevin

Sp Kullanıcı
23 Eyl 2019
64
47
Hoşgeldin sevin :)

Ben tasavvuf konularını severim @Qasem sevmez ama forum Qasem den büyüktür :D

Konularını merakla bekliyorum :)
Neden sevmediğini tahmin edebiliyorum; ama benim de bakış açım pek alışıldık değildir bu gibi konulara karşı. Açıkçası, bu dünya üzerinde her birimiz farklı dünyalarda, her birimiz kendi dünyalarımızda yaşıyoruz. Bazı dünyalar daha yakın; bazılarının ise aralarında yüzbinlerce ışık yılı kadar mesafe var. İşte ben biraz daha "uzaylı" olan, uzaklardan gelen ziyaretçi oluyorum. Ellerimle tutabileceğim kadar somut olan bazı gerçekleri bile herkesin kabul edemeyeceğini biliyorum. O yüzden, susmayı tercih ederim. Elimden geldiğince sorunlara el uzatıp yardımcı olayım bu forumda, o bana yeter. :) "Güzin Abla" olarak geçinip giden bir uzaylı olarak görüverirsiniz sizler de beni. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Birindarfatma

Son mesajlar