Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: SiyahSancakTaR

Ara: Arama işlemi Toplam 0.04 Saniye sürmüştür.

  1. O...

    Créé par SiyahSancakTaR, 03.Ekim.2019 00:47
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 66
    Son Mesaj : 14.Kasım.2019 14:17
    par sükutu-ezber  son yazılan Mesajı göster
  2. Ah Minel Ah!

    Créé par SiyahSancakTaR, 27.Mayıs.2018 14:06
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 234
    Son Mesaj : 10.Kasım.2019 10:55
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  3. Suyun Yedi Rengi...

    Créé par SiyahSancakTaR, 20.Ekim.2017 21:49
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 382
    Son Mesaj : 10.Kasım.2019 02:47
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  4. Kul Olmak

    Créé par SiyahSancakTaR, 11.Aralık.2017 00:55
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 284
    Son Mesaj : 10.Kasım.2019 01:23
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  5. Içimiz açilsin diye!

    Créé par SiyahSancakTaR, 13.Haziran.2018 00:13
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 272
    Son Mesaj : 08.Kasım.2019 19:43
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  6. Sözü Arıtmak

    Créé par SiyahSancakTaR, 07.Kasım.2017 00:12
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 277
    Son Mesaj : 07.Kasım.2019 17:59
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  7. Hırs yapmanın hüznü...

    Créé par SiyahSancakTaR, 15.Temmuz.2018 01:28
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 300
    Son Mesaj : 05.Kasım.2019 22:50
    par sükutu-ezber  son yazılan Mesajı göster
  8. Size bakan neyi görüyor!

    Créé par SiyahSancakTaR, 23.Ekim.2019 00:25
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 68
    Son Mesaj : 01.Kasım.2019 21:05
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  9. “Ya kırdığın kalbi Allah seviyorsa?

    Créé par SiyahSancakTaR, 23.Ekim.2019 19:45
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 40
    Son Mesaj : 01.Kasım.2019 21:05
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  10. Türkçeye Nasıl Fransız Kaldık ?

    Créé par SiyahSancakTaR, 23.Ekim.2019 19:53
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 55
    Son Mesaj : 01.Kasım.2019 21:04
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  11. YoLdaşın "KUR'AN"OLsun...!

    Créé par SiyahSancakTaR, 22.Ekim.2019 23:38
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 82
    Son Mesaj : 01.Kasım.2019 18:58
    par NoktA  son yazılan Mesajı göster
  12. Şükür Kapılarında..

    Créé par SiyahSancakTaR, 25.Ekim.2019 19:57
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 29
    Son Mesaj : 25.Ekim.2019 21:05
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  13. Afrikalilara gipta etmek...

    Créé par SiyahSancakTaR, 25.Ekim.2019 20:00
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 29
    Son Mesaj : 25.Ekim.2019 20:47
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  14. Ağla Genç adam...

    Créé par SiyahSancakTaR, 25.Ekim.2019 20:05
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 32
    Son Mesaj : 25.Ekim.2019 20:36
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  15. SiyahSancakTaR...

    Créé par SiyahSancakTaR, 28.Eylül.2017 22:11
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    • Cevap: 70
    • Görüntüleme: 4,963
    Son Mesaj : 25.Ekim.2019 20:36
    par NoktA  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 57
    Son Mesaj : 23.Ekim.2019 20:02
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Tarih

  16. Gecikmiş Bir GüL Yazısı...

    Créé par SiyahSancakTaR, 23.Ekim.2019 19:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 23
    Son Mesaj : 23.Ekim.2019 19:50
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  17. Ey gönül, “GÖNÜL” ol!…

    Créé par SiyahSancakTaR, 23.Ekim.2019 19:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 23
    Son Mesaj : 23.Ekim.2019 19:48
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  18. Istanbul'un trafik kurallari

    Créé par SiyahSancakTaR, 22.Ekim.2019 23:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 39
    Son Mesaj : 22.Ekim.2019 23:54
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  19. Sen *sen* Den Ayri Düşünce..

    Créé par SiyahSancakTaR, 22.Ekim.2019 23:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 20
    Son Mesaj : 22.Ekim.2019 23:31
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  20. Sur Dışı Eyüp ve Evliya’ya Veda

    Créé par SiyahSancakTaR, 21.Ekim.2019 22:06
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 59
    Son Mesaj : 22.Ekim.2019 07:48
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Tarih

  21. Gurbet gülünün dikenleri

    Créé par SiyahSancakTaR, 21.Ekim.2019 19:40
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 59
    Son Mesaj : 21.Ekim.2019 22:36
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  22. Kötü doktor yoktur az anestezi vardır

    Créé par SiyahSancakTaR, 21.Ekim.2019 22:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 36
    Son Mesaj : 21.Ekim.2019 22:04
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  23. İstanbul Beyefendisinin Beden Dili

    Créé par SiyahSancakTaR, 21.Ekim.2019 19:53
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 39
    Son Mesaj : 21.Ekim.2019 20:58
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Tarih

  24. Yaşamak...Yalan Belki?

    Créé par SiyahSancakTaR, 20.Ekim.2019 14:50
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 70
    Son Mesaj : 20.Ekim.2019 23:27
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor