Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: Turan

Ara: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

  1. Cennete ölmeden gidebilmek mümkün mü?

    Créé par Turan, 12.Temmuz.2017 15:35
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 673
    Son Mesaj : 1 gün önce 20:59
    par Karaton  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b> Sabit konu Resimlerin anlattıkları

    Créé par Turan, 03.Şubat.2017 20:40
    30 Sayfa
    1 2 3 ... 30
    • Cevap: 290
    • Görüntüleme: 22,169
    Son Mesaj : 4 Gün önce 22:56
    par EfuL!m  son yazılan Mesajı göster
  3. - Aşk nedir?

    Créé par Turan, 13.Şubat.2017 17:52
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 636
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 15:25
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  4. Kitap Okumanın Bilimsel Faydaları

    Créé par Turan, 11.Haziran.2017 00:04
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 644
    Son Mesaj : 14.Ocak.2020 12:59
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  5. Evlilik sizi bulur mu yoksa girişimde bulunmak mı gerekir?

    Créé par Turan, 06.Mayıs.2017 12:50
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 1,752
    Son Mesaj : 02.Kasım.2019 15:37
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  6. Bilinçaltı neler yapabilir

    Créé par Turan, 07.Şubat.2017 22:54
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 700
    Son Mesaj : 25.Ekim.2019 21:30
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  7. Nasihat

    Créé par Turan, 06.Şubat.2017 22:01
    21 Sayfa
    1 2 3 ... 21
    • Cevap: 208
    • Görüntüleme: 13,258
    Son Mesaj : 21.Ekim.2019 14:39
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  8. Halil cibran’dan

    Créé par Turan, 22.Nisan.2017 09:36
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 509
    Son Mesaj : 16.Ekim.2019 20:31
    par Elif  son yazılan Mesajı göster
  9. Edebiler

    Créé par Turan, 08.Şubat.2017 20:59
    22 Sayfa
    1 2 3 ... 22
    • Cevap: 212
    • Görüntüleme: 11,785
    Son Mesaj : 06.Ekim.2019 20:19
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  10. "Düşünce, slogan olduğu müddetçe dinamittir.

    Créé par Turan, 18.Nisan.2017 16:58
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 599
    Son Mesaj : 22.Eylül.2018 11:09
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  11. Kendine iyi bak

    Créé par Turan, 22.Şubat.2017 14:03
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 737
    Son Mesaj : 28.Ağustos.2018 15:29
    par ay düşüm  son yazılan Mesajı göster
  12. Ne dolaplar çeviriyorsun ?

    Créé par Turan, 26.Şubat.2017 21:33
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 1,773
    Son Mesaj : 26.Temmuz.2018 12:54
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  13. ‘Bilmez insan kadrini âlemde insan olmayan’

    Créé par Turan, 19.Şubat.2017 20:19
    bilmez insan kadrini
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 761
    Son Mesaj : 10.Haziran.2018 15:40
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  14. 4 Madde İle Ramazan Ayında İtikaf

    Créé par Turan, 09.Haziran.2017 15:46
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 516
    Son Mesaj : 05.Haziran.2018 15:46
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
  15. Her kadının bir oğlu olmalı

    Créé par Turan, 03.Mayıs.2017 21:56
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1,273
    Son Mesaj : 03.Haziran.2018 00:39
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  16. Genç hissedenler

    Créé par Turan, 01.Mayıs.2017 13:47
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 459
    Son Mesaj : 01.Haziran.2018 12:58
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  17. Yolda hayat var

    Créé par Turan, 07.Şubat.2017 22:12
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1,059
    Son Mesaj : 21.Mayıs.2018 12:11
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  18. Ölümden değil hayattan

    Créé par Turan, 02.Mayıs.2017 15:26
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 562
    Son Mesaj : 21.Mayıs.2018 10:59
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
  19. Sözün süsü

    Créé par Turan, 26.Temmuz.2017 16:19
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 470
    Son Mesaj : 20.Mayıs.2018 00:30
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 790
    Son Mesaj : 09.Mayıs.2018 14:16
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
  20. peki ya tavuk biliyor mu?’ ”

    Créé par Turan, 07.Mart.2017 22:41
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 624
    Son Mesaj : 09.Mayıs.2018 10:14
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
  21. şehir hayati ruhu yaraliyor”

    Créé par Turan, 26.Şubat.2017 13:31
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 1,211
    Son Mesaj : 09.Mayıs.2018 02:21
    par ay düşüm  son yazılan Mesajı göster
  22. Artık biliyorum galiba

    Créé par Turan, 29.Mart.2017 22:42
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 799
    Son Mesaj : 05.Mayıs.2018 14:48
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  23. Evlilikte 20 etkili cümle

    Créé par Turan, 17.Nisan.2017 21:59
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 1,631
    Son Mesaj : 19.Nisan.2018 23:33
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  24. Her gözyaşının ayrı bir anlamı

    Créé par Turan, 18.Mart.2017 10:46
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 868
    Son Mesaj : 01.Nisan.2018 22:31
    par İklil  son yazılan Mesajı göster
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor