Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: Asi ve Mavi

Ara: Arama işlemi Toplam 0.05 Saniye sürmüştür.

  1. Şimdi dinlediğiniz müzik hangisi ???

    Créé par Asi ve Mavi, 12.Şubat.2017 11:17
    122 Sayfa
    1 2 3 ... 122
    • Cevap: 1,211
    • Görüntüleme: 69,702
    Son Mesaj : 12 Saat önce 10:52
    par ALI  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Cafe

  2. Ses Tonunuzu Beğeniyor musunuz??

    Créé par Asi ve Mavi, 24.Eylül.2019 16:21
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 201
    Son Mesaj : 1 hafta önce 05:30
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  3. O anlar ...

    Créé par Asi ve Mavi, 17.Mart.2017 06:17
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    • Cevap: 51
    • Görüntüleme: 4,163
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 14:06
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  4. içsel konuşmalar

    Créé par Asi ve Mavi, 26.Şubat.2017 11:11
    73 Sayfa
    1 2 3 ... 73
    • Cevap: 720
    • Görüntüleme: 48,498
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 15:57
    par sükutu-ezber  son yazılan Mesajı göster
  5. Şimdi nerde olmak isterdiniz ???

    Créé par Asi ve Mavi, 11.Temmuz.2017 17:35
    18 Sayfa
    1 2 3 ... 18
    • Cevap: 179
    • Görüntüleme: 11,209
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 20:49
    par İklil  son yazılan Mesajı göster
  6. Bazen güzel şeyler olur

    Créé par Asi ve Mavi, 22.Şubat.2017 10:45
    32 Sayfa
    1 2 3 ... 32
    • Cevap: 310
    • Görüntüleme: 19,041
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 23:25
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  7. Şu an Ne Yapıyorsunuz ???

    Créé par Asi ve Mavi, 22.Mayıs.2017 09:18
    138 Sayfa
    1 2 3 ... 138
    • Cevap: 1,370
    • Görüntüleme: 78,577
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 04:30
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  8. Bir an gelir. ..

    Créé par Asi ve Mavi, 16.Mart.2017 19:09
    22 Sayfa
    1 2 3 ... 22
    • Cevap: 217
    • Görüntüleme: 14,758
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 11:39
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  9. Cahit Zarifoğlu'ndan zarifce sözler

    Créé par Asi ve Mavi, 30.Ocak.2017 06:20
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    • Cevap: 71
    • Görüntüleme: 8,746
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 23:17
    par Elif  son yazılan Mesajı göster
  10. Gelin Kaynana Niye Anlaşamaz?

    Créé par Asi ve Mavi, 27.Eylül.2019 11:53
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 246
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 22:19
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  11. Karaton doğum günün kutlu olsun

    Créé par Asi ve Mavi, 01.Aralık.2017 11:35
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 19
    • Görüntüleme: 1,603
    Son Mesaj : 02.Aralık.2019 20:21
    par Yaren  son yazılan Mesajı göster
  12. Menemen Soğanlı mı Olur Soğansız mı Sorunu :)

    Créé par Asi ve Mavi, 27.Eylül.2019 12:31
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 248
    Son Mesaj : 12.Kasım.2019 19:39
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  13. Sahi vefa neydi ???

    Créé par Asi ve Mavi, 14.Haziran.2018 13:22
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 1,111
    Son Mesaj : 07.Kasım.2019 01:11
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  14. Bilin bakalım 29

    Créé par Asi ve Mavi, 30.Ekim.2019 16:40
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 348
    Son Mesaj : 02.Kasım.2019 00:46
    par EfuL!m  son yazılan Mesajı göster
  15. Serdar Tuncer sözleri

    Créé par Asi ve Mavi, 30.Ocak.2017 06:23
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 42
    • Görüntüleme: 3,891
    Son Mesaj : 01.Kasım.2019 10:25
    par Elif  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 207
    Son Mesaj : 30.Ekim.2019 21:05
    par Karaton  son yazılan Mesajı göster
  16. Mehmet Deveci 'den damlalar

    Créé par Asi ve Mavi, 31.Ocak.2017 16:05
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    • Cevap: 53
    • Görüntüleme: 5,046
    Son Mesaj : 25.Ekim.2019 20:13
    par Elif  son yazılan Mesajı göster
  17. Bilin bakalım 25

    Créé par Asi ve Mavi, 24.Ekim.2019 13:08
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 80
    Son Mesaj : 24.Ekim.2019 18:39
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  18. Evde eşine yardımcı olan erkek

    Créé par Asi ve Mavi, 22.Ekim.2019 14:46
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 100
    Son Mesaj : 22.Ekim.2019 21:24
    par ALI  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Sözlük

  19. Mystery

    Créé par Asi ve Mavi, 24.Mart.2018 17:52
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 543
    Son Mesaj : 18.Ekim.2019 15:26
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  20. Kardeşim sen özgürsün !!!!

    Créé par Asi ve Mavi, 07.Nisan.2017 15:05
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 750
    Son Mesaj : 16.Ekim.2019 08:57
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  21. Doğum günün kutlu olsun M Sidar

    Créé par Asi ve Mavi, 07.Temmuz.2017 15:41
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 167
    Son Mesaj : 16.Ekim.2019 01:53
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  22. Bunun eğitimi yok !!!

    Créé par Asi ve Mavi, 30.Temmuz.2018 22:26
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 429
    Son Mesaj : 16.Ekim.2019 00:19
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 48
    Son Mesaj : 09.Ekim.2019 11:20
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 67
    Son Mesaj : 07.Ekim.2019 13:51
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
Toplam 305 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor