Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: Sahra

Ara: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

  1. Mûtû kable en-temûtû

    Créé par Sahra, 4 Hafta önce 10:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 67
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 10:50
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  2. İmaj Böyle Bir Şeydi.

    Créé par Sahra, 20.Mart.2019 10:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 91
    Son Mesaj : 20.Mart.2019 10:50
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  3. Riyakârlık Halleri

    Créé par Sahra, 12.Ocak.2019 15:48
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 82
    Son Mesaj : 12.Ocak.2019 21:55
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  4. Siz Cahillerle Tartışmayın!..

    Créé par Sahra, 12.Ocak.2019 16:12
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 220
    Son Mesaj : 12.Ocak.2019 20:54
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  5. Üç Yol Arkadaşı

    Créé par Sahra, 20.Aralık.2018 20:43
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 111
    Son Mesaj : 21.Aralık.2018 21:00
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  6. Zâyi olan on şey

    Créé par Sahra, 15.Ekim.2018 21:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 218
    Son Mesaj : 15.Ekim.2018 21:36
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  7. Bir demet nergis al kendine.

    Créé par Sahra, 03.Ekim.2018 19:55
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 409
    Son Mesaj : 06.Ekim.2018 13:48
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  8. Kutbeddin Bıçakcı - Kıymetlim

    Créé par Sahra, 27.Eylül.2018 00:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 185
    Son Mesaj : 27.Eylül.2018 00:36
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  9. Gitmek istediği yere daha yakın

    Créé par Sahra, 13.Temmuz.2018 22:46
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 215
    Son Mesaj : 27.Temmuz.2018 05:15
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  10. Mark Eliyahu - Through Me

    Créé par Sahra, 23.Temmuz.2018 11:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 89
    Son Mesaj : 23.Temmuz.2018 11:09
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  11. Bir Bardak Suda Boğulan Denizci.

    Créé par Sahra, 17.Temmuz.2018 23:06
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 357
    Son Mesaj : 23.Temmuz.2018 00:33
    par Sükût-u Hayâl  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 396
    Son Mesaj : 18.Temmuz.2018 18:25
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  12. Yıkıcı Tartışmalardan Kaçınmanın Yolları

    Créé par Sahra, 18.Temmuz.2018 11:32
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 278
    Son Mesaj : 18.Temmuz.2018 17:55
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  13. Gönül bağı..

    Créé par Sahra, 16.Temmuz.2018 11:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 177
    Son Mesaj : 16.Temmuz.2018 11:58
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  14. Ölüm Zorların Zoru, Yaşamak Ondan da Zor!

    Créé par Sahra, 15.Temmuz.2018 16:42
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 278
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 22:41
    par sükutu-ezber  son yazılan Mesajı göster
  15. İnsanın sadece hatırlamaya değil

    Créé par Sahra, 14.Temmuz.2018 00:19
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 178
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 00:09
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  16. Büyük konuşmakla ilgili

    Créé par Sahra, 14.Temmuz.2018 16:56
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 260
    Son Mesaj : 14.Temmuz.2018 23:59
    par NoktA  son yazılan Mesajı göster
  17. Ne Yeminler Bozdum

    Créé par Sahra, 13.Temmuz.2018 19:08
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 512
    Son Mesaj : 13.Temmuz.2018 22:08
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  18. Kızılderililerden tek kelimelik hayat dersi

    Créé par Sahra, 12.Temmuz.2018 11:03
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 687
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2018 19:59
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  19. Dün Gece

    Créé par Sahra, 12.Temmuz.2018 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 115
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2018 18:25
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  20. Düşürdün Aşkın Narına

    Créé par Sahra, 12.Temmuz.2018 17:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 113
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2018 17:54
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  21. Zanlarımız ve Biz

    Créé par Sahra, 11.Temmuz.2018 16:54
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 328
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2018 09:33
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 344
    Son Mesaj : 11.Temmuz.2018 22:43
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  22. Ya mukallibel-kulubi sebbit kalbi ala dinike

    Créé par Sahra, 07.Temmuz.2018 22:21
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 294
    Son Mesaj : 11.Temmuz.2018 09:49
    par Sükût-u Hayâl  son yazılan Mesajı göster
  23. Bir çocuk koşarak geçti yanımdan

    Créé par Sahra, 08.Temmuz.2018 01:11
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 347
    Son Mesaj : 08.Temmuz.2018 15:17
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
Toplam 71 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor