Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: SiyahSancakTaR

Ara: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 77
    Son Mesaj : 22.Aralık.2018 13:57
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Tarih

  1. İstanbul’un 7 Tepesi

    Créé par SiyahSancakTaR, 22.Aralık.2018 00:23
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 74
    Son Mesaj : 22.Aralık.2018 13:56
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Tarih

  2. Gönül Almak

    Créé par SiyahSancakTaR, 21.Ocak.2018 15:20
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 323
    Son Mesaj : 07.Ekim.2018 15:36
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  3. Söze sadakat

    Créé par SiyahSancakTaR, 13.Temmuz.2018 03:02
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 178
    Son Mesaj : 05.Ağustos.2018 22:39
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  4. Mevsimlerin bize küsmüşlüğümü var?

    Créé par SiyahSancakTaR, 14.Mart.2018 00:18
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 466
    Son Mesaj : 02.Ağustos.2018 20:34
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  5. Unutulmaz prensipler

    Créé par SiyahSancakTaR, 19.Haziran.2018 01:04
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 273
    Son Mesaj : 02.Ağustos.2018 01:01
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  6. Yarı Yarıya

    Créé par SiyahSancakTaR, 22.Mayıs.2018 21:26
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 274
    Son Mesaj : 28.Temmuz.2018 18:33
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  7. SiyahSancakTaR...

    Créé par SiyahSancakTaR, 28.Eylül.2017 22:11
    7 Sayfa
    1 2 3 ... 7
    • Cevap: 66
    • Görüntüleme: 4,084
    Son Mesaj : 28.Temmuz.2018 11:56
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  8. Hayat sıkıcı mı?

    Créé par SiyahSancakTaR, 13.Ocak.2018 00:39
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 25
    • Görüntüleme: 730
    Son Mesaj : 28.Temmuz.2018 11:41
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  9. Sükût her zaman altın mıdır?

    Créé par SiyahSancakTaR, 25.Aralık.2017 21:35
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 289
    Son Mesaj : 27.Temmuz.2018 05:43
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  10. Acı nın tatlılığı

    Créé par SiyahSancakTaR, 19.Haziran.2018 01:02
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 208
    Son Mesaj : 27.Temmuz.2018 04:57
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  11. kalp kırmamak

    Créé par SiyahSancakTaR, 11.Kasım.2017 01:00
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 446
    Son Mesaj : 24.Temmuz.2018 14:56
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  12. muhterem/sayın

    Créé par SiyahSancakTaR, 16.Ekim.2017 22:53
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 400
    Son Mesaj : 22.Temmuz.2018 20:34
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  13. Kurtulmak

    Créé par SiyahSancakTaR, 25.Kasım.2017 19:30
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 372
    Son Mesaj : 22.Temmuz.2018 15:46
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  14. Kaybolan hasletlerimiz

    Créé par SiyahSancakTaR, 16.Temmuz.2018 00:25
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 177
    Son Mesaj : 21.Temmuz.2018 17:03
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 266
    Son Mesaj : 19.Temmuz.2018 20:24
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  15. Gönülsüz pişen aş, ya karın ağrıtır ya baş!

    Créé par SiyahSancakTaR, 15.Temmuz.2018 17:46
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 653
    Son Mesaj : 17.Temmuz.2018 15:56
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  16. Dünya Neş'eleri

    Créé par SiyahSancakTaR, 16.Temmuz.2018 00:13
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 289
    Son Mesaj : 16.Temmuz.2018 22:31
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  17. Ne Halin Varsa Gör!

    Créé par SiyahSancakTaR, 16.Temmuz.2018 00:23
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 277
    Son Mesaj : 16.Temmuz.2018 02:11
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  18. Ben bunlara nasıl kıyarım :)

    Créé par SiyahSancakTaR, 15.Mayıs.2018 22:20
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 897
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 23:56
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  19. İnsan Doğmak Fakat Adam Olarak Yaşamak

    Créé par SiyahSancakTaR, 15.Temmuz.2018 17:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 177
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 17:44
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  20. Hayat ve Oruç

    Créé par SiyahSancakTaR, 15.Temmuz.2018 17:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 237
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 17:39
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  21. Son Zamanlarda..

    Créé par SiyahSancakTaR, 15.Temmuz.2018 01:25
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 253
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 13:48
    par Ahsen  son yazılan Mesajı göster
  22. Gençliği Ebedileştirmek

    Créé par SiyahSancakTaR, 15.Temmuz.2018 01:30
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 203
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 01:31
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  23. Hırs yapmanın hüznü...

    Créé par SiyahSancakTaR, 15.Temmuz.2018 01:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 145
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 01:28
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 20 Sayfadan 1 2 3 4