Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: Turan

Ara: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

  1. <b>Sabit</b> Sabit konu Resimlerin anlattıkları

    Créé par Turan, 03.Şubat.2017 20:40
    29 Sayfa
    1 2 3 ... 29
    • Cevap: 285
    • Görüntüleme: 20,598
    Son Mesaj : 8 Saat önce 00:21
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  2. Edebiler

    Créé par Turan, 08.Şubat.2017 20:59
    22 Sayfa
    1 2 3 ... 22
    • Cevap: 212
    • Görüntüleme: 11,045
    Son Mesaj : 1 hafta önce 20:19
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  3. "Düşünce, slogan olduğu müddetçe dinamittir.

    Créé par Turan, 18.Nisan.2017 16:58
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 527
    Son Mesaj : 22.Eylül.2018 11:09
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  4. Kendine iyi bak

    Créé par Turan, 22.Şubat.2017 14:03
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 686
    Son Mesaj : 28.Ağustos.2018 15:29
    par ay düşüm  son yazılan Mesajı göster
  5. Ne dolaplar çeviriyorsun ?

    Créé par Turan, 26.Şubat.2017 21:33
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 1,661
    Son Mesaj : 26.Temmuz.2018 12:54
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  6. ‘Bilmez insan kadrini âlemde insan olmayan’

    Créé par Turan, 19.Şubat.2017 20:19
    bilmez insan kadrini
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 707
    Son Mesaj : 10.Haziran.2018 15:40
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  7. 4 Madde İle Ramazan Ayında İtikaf

    Créé par Turan, 09.Haziran.2017 15:46
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 477
    Son Mesaj : 05.Haziran.2018 15:46
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
  8. Her kadının bir oğlu olmalı

    Créé par Turan, 03.Mayıs.2017 21:56
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1,206
    Son Mesaj : 03.Haziran.2018 00:39
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  9. Genç hissedenler

    Créé par Turan, 01.Mayıs.2017 13:47
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 415
    Son Mesaj : 01.Haziran.2018 12:58
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  10. Yolda hayat var

    Créé par Turan, 07.Şubat.2017 22:12
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 966
    Son Mesaj : 21.Mayıs.2018 12:11
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  11. Ölümden değil hayattan

    Créé par Turan, 02.Mayıs.2017 15:26
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 514
    Son Mesaj : 21.Mayıs.2018 10:59
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
  12. Sözün süsü

    Créé par Turan, 26.Temmuz.2017 16:19
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 400
    Son Mesaj : 20.Mayıs.2018 00:30
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 731
    Son Mesaj : 09.Mayıs.2018 14:16
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
  13. peki ya tavuk biliyor mu?’ ”

    Créé par Turan, 07.Mart.2017 22:41
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 570
    Son Mesaj : 09.Mayıs.2018 10:14
    par Beste  son yazılan Mesajı göster
  14. şehir hayati ruhu yaraliyor”

    Créé par Turan, 26.Şubat.2017 13:31
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 1,143
    Son Mesaj : 09.Mayıs.2018 02:21
    par ay düşüm  son yazılan Mesajı göster
  15. Artık biliyorum galiba

    Créé par Turan, 29.Mart.2017 22:42
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 729
    Son Mesaj : 05.Mayıs.2018 14:48
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  16. Evlilik sizi bulur mu yoksa girişimde bulunmak mı gerekir?

    Créé par Turan, 06.Mayıs.2017 12:50
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 1,580
    Son Mesaj : 22.Nisan.2018 23:50
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  17. Evlilikte 20 etkili cümle

    Créé par Turan, 17.Nisan.2017 21:59
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 1,498
    Son Mesaj : 19.Nisan.2018 23:33
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  18. Her gözyaşının ayrı bir anlamı

    Créé par Turan, 18.Mart.2017 10:46
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 794
    Son Mesaj : 01.Nisan.2018 22:31
    par İklil  son yazılan Mesajı göster
  19. Mutluluk Zekası Testi

    Créé par Turan, 20.Mart.2017 22:18
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 711
    Son Mesaj : 01.Nisan.2018 21:17
    par ay düşüm  son yazılan Mesajı göster
  20. Yaşamda uygulanmasi gerekenlerin listesi

    Créé par Turan, 03.Haziran.2017 00:58
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 616
    Son Mesaj : 01.Nisan.2018 21:10
    par ay düşüm  son yazılan Mesajı göster
  21. Market duası

    Créé par Turan, 22.Mayıs.2017 22:09
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 421
    Son Mesaj : 20.Mart.2018 05:52
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  22. En umutsuz olduğun yerdesin

    Créé par Turan, 18.Mayıs.2017 21:57
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 1,476
    Son Mesaj : 11.Mart.2018 23:02
    par ay düşüm  son yazılan Mesajı göster
  23. Sevgiplatformu....

    Créé par Turan, 03.Şubat.2017 19:33
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    • Cevap: 80
    • Görüntüleme: 9,441
    Son Mesaj : 11.Mart.2018 21:24
    par sükutu-ezber  son yazılan Mesajı göster
  24. “Baban Gelirse Beni Hemen Çağır Ha.

    Créé par Turan, 31.Mayıs.2017 00:08
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 783
    Son Mesaj : 11.Şubat.2018 22:06
    par ay düşüm  son yazılan Mesajı göster
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 20 Sayfadan 1 2 3 4