Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: Asi ve Mavi

Ara: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

  1. Şimdi dinlediğiniz müzik hangisi ???

    Créé par Asi ve Mavi, 12.Şubat.2017 11:17
    111 Sayfa
    1 2 3 ... 111
    • Cevap: 1,100
    • Görüntüleme: 63,237
    Son Mesaj : 15 Dakika önce 01:07
    par EfuL!m  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Cafe

  2. Bunun eğitimi yok !!!

    Créé par Asi ve Mavi, 30.Temmuz.2018 22:26
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 345
    Son Mesaj : 1 saat önce 00:19
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
  3. Şu an Ne Yapıyorsunuz ???

    Créé par Asi ve Mavi, 22.Mayıs.2017 09:18
    129 Sayfa
    1 2 3 ... 129
    • Cevap: 1,286
    • Görüntüleme: 71,648
    Son Mesaj : 2 Saat önce 23:02
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  4. Şimdi nerde olmak isterdiniz ???

    Créé par Asi ve Mavi, 11.Temmuz.2017 17:35
    17 Sayfa
    1 2 3 ... 17
    • Cevap: 165
    • Görüntüleme: 10,359
    Son Mesaj : 4 Saat önce 20:31
    par Siyah inci  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 6 Gün önce 11:20
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 40
    Son Mesaj : 1 hafta önce 13:51
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  5. Bilin bakalım 7

    Créé par Asi ve Mavi, 1 hafta önce 10:57
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 19
    • Görüntüleme: 111
    Son Mesaj : 1 hafta önce 13:13
    par sükutu-ezber  son yazılan Mesajı göster
  6. içsel konuşmalar

    Créé par Asi ve Mavi, 26.Şubat.2017 11:11
    70 Sayfa
    1 2 3 ... 70
    • Cevap: 698
    • Görüntüleme: 44,174
    Son Mesaj : 1 hafta önce 00:14
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  7. 3 kelime 3 cümle

    Créé par Asi ve Mavi, 17.Şubat.2017 13:53
    10 Sayfa
    1 2 3 ... 10
    • Cevap: 91
    • Görüntüleme: 7,826
    Son Mesaj : 1 hafta önce 06:33
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  8. Ses Tonunuzu Beğeniyor musunuz??

    Créé par Asi ve Mavi, 3 Hafta önce 16:21
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 29
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 00:11
    par EfuL!m  son yazılan Mesajı göster
  9. Bir an gelir. ..

    Créé par Asi ve Mavi, 16.Mart.2017 19:09
    22 Sayfa
    1 2 3 ... 22
    • Cevap: 213
    • Görüntüleme: 13,632
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 06:54
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  10. Cahit Zarifoğlu'ndan zarifce sözler

    Créé par Asi ve Mavi, 30.Ocak.2017 06:20
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    • Cevap: 70
    • Görüntüleme: 8,149
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 21:07
    par Elif  son yazılan Mesajı göster
  11. Mehmet Deveci 'den damlalar

    Créé par Asi ve Mavi, 31.Ocak.2017 16:05
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    • Cevap: 52
    • Görüntüleme: 4,680
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 21:05
    par Elif  son yazılan Mesajı göster
  12. Ahsen'in Şimal Yıldızı

    Créé par Asi ve Mavi, 31.Ocak.2017 11:10
    40 Sayfa
    1 2 3 ... 40
    • Cevap: 392
    • Görüntüleme: 31,473
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 14:17
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  13. Menemen Soğanlı mı Olur Soğansız mı Sorunu :)

    Créé par Asi ve Mavi, 2 Hafta önce 12:31
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 99
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 21:54
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  14. Karadenizli Olmak:)

    Créé par Asi ve Mavi, 26.Nisan.2018 18:30
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 983
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 21:52
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  15. Taşındı: Menemen Soğanlı mı Olur Soğansız mı Sorunu :)

    Créé par Asi ve Mavi, 2 Hafta önce 12:31
    • Cevap: -
    • Görüntüleme: -
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 18:28
    par Yaren  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Sözlük

  16. Bugün Ne Pişirsem ???

    Créé par Asi ve Mavi, 21.Şubat.2017 14:37
    29 Sayfa
    1 2 3 ... 29
    • Cevap: 281
    • Görüntüleme: 18,786
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 17:52
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  17. Kahve ile Çay Arasındaki Fark

    Créé par Asi ve Mavi, 03.Temmuz.2018 17:20
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 320
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 17:51
    par Qasem  son yazılan Mesajı göster
  18. Biraz Yorgunum

    Créé par Asi ve Mavi, 22.Mayıs.2017 23:15
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 643
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 16:24
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  19. Slikonlu Dudaklar

    Créé par Asi ve Mavi, 2 Hafta önce 11:51
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 44
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 12:32
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Sözlük

  20. Gelin Kaynana Niye Anlaşamaz?

    Créé par Asi ve Mavi, 2 Hafta önce 11:53
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 32
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 12:25
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  21. Taşındı: Gelin Kaynana Niye Anlaşamaz?

    Créé par Asi ve Mavi, 2 Hafta önce 11:53
    • Cevap: -
    • Görüntüleme: -
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 12:25
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SP Sözlük

  22. Adana'da polis otobüsüne bombalı saldırı

    Créé par Asi ve Mavi, 2 Hafta önce 10:18
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 6
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 17:16
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  23. Bazen güzel şeyler olur

    Créé par Asi ve Mavi, 22.Şubat.2017 10:45
    31 Sayfa
    1 2 3 ... 31
    • Cevap: 300
    • Görüntüleme: 17,485
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 18:40
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
Toplam 300 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 12 Sayfadan 1 2 3 4