Hz. Muhammed S'A'V rüyamda koronavirüsün tedavisini söyledi...

İklil

"Hissedilen her şeye cümle kurulamıyor."
Sp Kullanıcı
20 Şub 2017
8,320
29,328
Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Hz. Muhammed S'A'V rüyamda koronavirüsün tedavisini söyledi...

Son günlerde ülkemizde önlemlerin alındığı koronavirüs ile ilgili her gün yeni bir şey çıkmaya devam ediyor . Şimdide sumak ekşisinin Corona virüse iyi geldiği konusunda bir görüntü yayıldı.

Çin’den tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgını ardından bugün herkes bir rüyayı konuşuyor. Rüyada peygamberimizi gören bir kadın Hz. Muhammed’in ‘sumak suyunu için’ dediğini söylüyor.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan bir kadın bu Recep ayında iki defa peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’i rüyasında görmüş. Rüyasını bizzat imama anlatan hanımefendinin rüyaları şu şekilde:

Peygamberimiz rüyasına girdi
Birinci rüyasını Recep ayının bir Cuma akşamı, Regaip kandilinde gördü. Rüyada peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Cudi Dağı’nda, Hz. Nuh’un gemisinin karaya oturduğu yerde bir oda gibi bir yapı görüyor. İçeriye giriyor. Hz. Muhammed (S.A.V) orada… Beyaz elbiseli, beyaz sakallı, parlayan bir yüz olarak görüyor.

Koronavirüsün şifası sumak mı?
Ona ‘Kızım, bu hastalık ve virüs gayrimüslimlerden geldi ve dünyaya yayılıyor. Sen söylediklerimi dinle ve herkese söyle ve paylaş. Daha ümmetimi bulaşık perişan olmadan, bu virüsün dermanı ve ilacı sumaktır. Suyun içine biraz sumak karıştırıp için. Allah’ın izni ile hasta olan şifa bulur. Hasta olmayanı da hastalık tutmaz. ” dedi.

Gayrimüslimlere de anlat
Rüyasında kadın peygamberimize ‘Ya Resulullah gayrimüslimlere de mi söyleyeyim?’ demiş. Peygamberimiz ‘Evet’ demiş. ‘Çünkü bu hastalık onlardan da kesilirse ümmetime de gelmez, onlara de bulaşmaz. Hem de onların bazılarına hidayete sebep olur.’ demiş. Ardından uyanmış.

Kadın bu kez peygamberimizi Miraç Kandili gecesi gördüğünü anlatıyor. Bu kez peygamberimiz yine aynı yerde kendisine kızgın bir şekilde ‘Neden insanlara söylemedin’ dediğini ifade ediyor. Bu salgın ümmete yayıldı. Kadın ‘Ya Resullulah kime söylesem de inanmazlar, bundan dolayı çekindim söyleyemedim’. Peygamberimizin ise ‘Heralde sen de inanmıyorsun’ dediğini anlattı. Hz. Muhammedi’in bir elinde sumaklı su dolu bir sürahi, diğer elinde bir kor ateş. O odada iki hasta görüyor. Ve kendisine bak gör dediğini belirtiyor.






SUMAĞIN FAYDALARI

İçerdiği antioksidanlar ve antimikrobiyal özelliği ile sumak;
– Hazımsızlığı ve iştahsızlığı gidermede,
– Kusma ve ishali kesmede,
– Boğaz ve diş eti hastalıkları gibi birçok rahatsızlığın tedavisinde çok etkili.
– Grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı vücut direncini arttırarak bu hastalıklara karşı koruma sağlar,
– Ateş düşürücü özelliği vardır. Solunum sistemini düzeltir.
– Kan şekerini ve kolesterolü de düzenler.
ABD'de yapılan çalışmalarda, kansere, kalp hastalıklarına ve yaşlanmaya neden olabilen serbest radikalleri etkisiz hale getiriyor. DNA tamirini harekete geçirerek, kanserle mücadele etmeyi sağlıyor.
Alıntıdır ..

Yorum sizin sp3
 
  • Beğen
Tepkiler: Kızıl Gül

Karaton

GÜCÜ DOĞURAN DÜŞÜNCEDİR
Kurucu
27 Ocak 2017
4,320
18,199
Bolu
www.sevgiplatformu.info
Sumak virüse iyi gelirim bilemiyorum. Ama anlatılan olay bana hiç inandırıcı gelmedi.
Böyle ruya yollu anlatımlardan oldum olası uzak dururum.iş döner dolaşır bilinmeyen görülmeyen kerametlere gark olur genelde.
 

İklil

"Hissedilen her şeye cümle kurulamıyor."
Sp Kullanıcı
20 Şub 2017
8,320
29,328
Sumak virüse iyi gelirim bilemiyorum. Ama anlatılan olay bana hiç inandırıcı gelmedi.
Böyle ruya yollu anlatımlardan oldum olası uzak dururum.iş döner dolaşır bilinmeyen görülmeyen kerametlere gark olur genelde.
Şimdi bana bir tanıdık videosunu göndermiş bilmiyorum ..sp3
 

sükutu-ezber

Öyle işte,,,
Sp Kullanıcı
11 Şub 2017
16,660
59,499
Genelde bu tür şeyler bir şey olduğu zaman çok dolaşıp durur ortalıkta,, ne doğru ne yanlış bilmiyoruz
Hele şu rüyalar yok mu bilemedim Allah bilir,,, :)
Hemen nasıl da görülür o rüyalar
İnşeAllah Peygamber efendimiz bizim rüyamıza da teşrif eder inşallah,, papatya1 papatya1

Ama sumakın faydaları olabilir o ayrı mesela Rabbimiz hiç bir şeyi boşuna yaratmadı
Az yiyin hepsinden yiyin ziyan etmeyin diyor Rabbimiz Ar'af süresinin 31. Ayetin de
 
İ

İsrâ

Rüyada görülen bi ilaçla daha önce tedavi yapılmış mı bunu da araştırmak lazım.
 

Fatih

Mizahşör
Sp Kullanıcı
20 Nis 2020
244
96
istanbul
bu agustos depremin böyle bir rüya olayı aynı şekilde efendimizin girmesiyle bir kadın daha rüya görüyor işte hatırlamıyorumda rüyasında ddmiş benim ümmetim kendini toplasın çok azıttılar saçım sakalım beyazladı döküldü toparlansınlar uyardığımı söyle demiş.
inanmazlarsa yasinin kuranda bir sayfasını vermiş baksınlar orda sakalımı görücekler.. kadın bunu yaymış herkes kurana bakmış bizde baktıydık herkes baktıydı kıl çıkmıştı o sayfada hani tesadüf olsa o kadar kişide çıkarmıydı bilmiyorum ufaktım baya . hatta babam denemek için yakmıştı biri gerçekse yanmaz dsmiş yaktıydı yandıydı ne biliyim olabilirde.. yeni kuranda değilde eskilerde vardı hep aynı sayfada..batıl gibi gerçek bişeydi
 

Mystery

Teknik Destek
Teknik Destek
29 Ocak 2017
6,368
26,719
Her görülen rüyayla sifamı arayacağız. Müslüman inancına göre Gaybı Allah bilir. Böyle şeylerle aklınızı yormayın. İnanan denesin. Nerde kaldı ilim nerde kaldı ilk ayet. İmtihansız öleceğinizi mi sandınız :)
 

Son mesajlar

Cevaplar
2K
Görüntüleme
60K