Bu konuyu sonra ayrıntılı konusuruzAllah kolaylık versin ne diyeyim![]()

Bu konuyu sonra ayrıntılı konusuruzAllah kolaylık versin ne diyeyim![]()
TamamdırBu konuyu sonra ayrıntılı konusuruz![]()
Bu mesajı yeni gördüm gülüm. Hakkını helal et lütfen. Ben instagramda aktif değilim ki. Story falan bakmak aklımın ucundan bile geçmiyor inan. Çok çok nadirdir baktığım.
Windows açılış fotosuna benzediği için olabilir mi acabaAn itibariyle @Karaton bu mesaja neden güldü merak ettim![]()
Ya trip atma boşuna. Sosyal medya konusunda ne kadar pasif olduğumu en iyi bilenlerdensin. Beceremiyorum mu diyeyim yoksa ilgi alanıma mı girmediği için mi hiçbir şey dikkatimi çekmiyor.
Mini bi tur yapmıştım manzara resimleri cekmiştim atarm bi araYa trip atma boşuna. Sosyal medya konusunda ne kadar pasif olduğumu en iyi bilenlerdensin. Beceremiyorum mu diyeyim yoksa ilgi alanıma mı girmediği için mi hiçbir şey dikkatimi çekmiyor.
İnstagram İlk açtığım zaman sabah kahvemi içerken foto çektim ve aslında niyetimde sana atmak vardı. Tabi ben yanlışlıkla fotoyu sana atmak yerine Story atmışım.
@Mizgin Turabi "abla fincanın güzelmiş. Afiyet olsun " deyince ben şok olmuştum. Nasıl yani ya dedim. Ben o foto Tatlı Cadı ya atacaktım aslında dedim. Bir daha da tövbe dedim. Ne işim olur benim Story'le ya![]()
Bilmiyorum ki onuWindows açılış fotosuna benzediği için olabilir mi acaba![]()
Teletabiler geldi aklıma