Özgün Konu Anlıkları Alalım

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
@Eylül Başak storylerimi izledin mi 😂 anlık deil ama onlarıda atayım bari 😂
Bu mesajı yeni gördüm gülüm. Hakkını helal et lütfen. Ben instagramda aktif değilim ki. Story falan bakmak aklımın ucundan bile geçmiyor inan. Çok çok nadirdir baktığım.
Ne vardı ki?

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
@Eylül Başak storylerimi izledin mi 😂 anlık deil ama onlarıda atayım bari 😂
Ya trip atma boşuna. Sosyal medya konusunda ne kadar pasif olduğumu en iyi bilenlerdensin. Beceremiyorum mu diyeyim yoksa ilgi alanıma mı girmediği için mi hiçbir şey dikkatimi çekmiyor.

İnstagram İlk açtığım zaman sabah kahvemi içerken foto çektim ve aslında niyetimde sana atmak vardı. Tabi ben yanlışlıkla fotoyu sana atmak yerine Story atmışım.
@Mizgin Turabi "abla fincanın güzelmiş. Afiyet olsun " deyince ben şok olmuştum. Nasıl yani ya dedim. Ben o foto Tatlı Cadı ya atacaktım aslında dedim. Bir daha da tövbe dedim. Ne işim olur benim Story'le ya 🙈😃

Son düzenleme:

Tatlı Cadı

Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler…
Sp Kullanıcı
Ya trip atma boşuna. Sosyal medya konusunda ne kadar pasif olduğumu en iyi bilenlerdensin. Beceremiyorum mu diyeyim yoksa ilgi alanıma mı girmediği için mi hiçbir şey dikkatimi çekmiyor.

İnstagram İlk açtığım zaman sabah kahvemi içerken foto çektim ve aslında niyetimde sana atmak vardı. Tabi ben yanlışlıkla fotoyu sana atmak yerine Story atmışım.
@Mizgin Turabi "abla fincanın güzelmiş. Afiyet olsun " deyince ben şok olmuştum. Nasıl yani ya dedim. Ben o foto Tatlı Cadı ya atacaktım aslında dedim. Bir daha da tövbe dedim. Ne işim olur benim Story'le ya 🙈😃
Mini bi tur yapmıştım manzara resimleri cekmiştim atarm bi ara 😉
kahve olayına koptum aklıma annem geldi 😂