Biliyorum Erdek'te gitmiştim sonuç seviyorum canlı müzik bendeBurda heryer içkili mekan içki içmediğim için cay veya soda
istanbulda bizde ya tatli ya nargile falan söylüyorduk burası üle deil
Biliyorum Erdek'te gitmiştim sonuç seviyorum canlı müzik bendeBurda heryer içkili mekan içki içmediğim için cay veya soda
istanbulda bizde ya tatli ya nargile falan söylüyorduk burası üle deil
Demek ki sen iki günde bir gidiyorsun. O zaman niye bize kül kedisi Sinderella izlenimi verip gece gündüz temizlik yapıyormuş gibi anlatıyorsun? Kendi kendini ifşa ettin.Sen ayda yılda bi gidiyorsundur 2 aksamda bi git bakalım hala bırakıyon mu
Normal şartlarda sistemi kontrol ederler yeni sipariş geçilmişmi diye.. onlarda biliyordur merak etme. Full dolu değil demekki dolu olsa kaç sefer rahatsız ederlerBi cay içiyorum yarısını bırakıyorum önüm hep dolu oluyor cünkü canlı müzik olan yerlerde yarım saatte bi servis acmak zorunda
Geceleri de temizlik yapmıyorum herhalde birazdan halı stor yıkıcam video atarım sana pehhDemek ki sen iki günde bir gidiyorsun. O zaman niye bize kül kedisi Sinderella izlenimi verip gece gündüz temizlik yapıyormuş gibi anlatıyorsun? Kendi kendini ifşa ettin.
Yoo dolu oluyor bahcenin kapısı bile dolu oluyo bir bardaj caya o kadar para vermek istemeyenler kapıdan izliyo garson cok kim nereye bakıyor belli deil sanada resim atarım bi gittigimdeNormal şartlarda sistemi kontrol ederler yeni sipariş geçilmişmi diye.. onlarda biliyordur merak etme. Full dolu değil demekki dolu olsa kaç sefer rahatsız ederler
Halı stor neGeceleri de temizlik yapmıyorum herhalde birazdan halı stor yıkıcam video atarım sana pehh
Sanırım her akşam orda canlı müziktesinBunu ilk defa duydum
Ya ya ne demezsinSanırım her akşam orda canlı müziktesin
Evin halıları stor perdeler ama yıkamadım cay bahçesine gittimHalı stor ne
Tamam itiraf edebilirsin kızmam canlı müziğe gençliğimde gitmişliğim varYa ya ne demezsin