Canlı müzik çok severim ama içkili ortama girmem.Tamam itiraf edebilirsin kızmam canlı müziğe gençliğimde gitmişliğim var
Canlı müzik çok severim ama içkili ortama girmem.Tamam itiraf edebilirsin kızmam canlı müziğe gençliğimde gitmişliğim var
Canlı müzik çok severim ama içkili ortama girmem.
[/QUOTE
Ben sakinliği severim canlı müzik falan artık kaldırmıyor kafamiçki satılan yerden alışveriş dahi yapmayan ben içkili ortamda da bulunmadım çok şükür
Türkü dinlemekten canlı bağlama dinlemekten keyif alırım.Bağlama çalan hiç yakınım yok malesef .Ahmet İhvani'nin konserine gittim. Çok nezih ve güzel bir ortamdı.
Mehmet Akbaş Köln'de oturuyor zaten ve arkadaşımın arkadaşı. Kendisi yakınımda bir yerde ders veriyor ve her hafta dinleme şansına sahibim.
Çok iyi bağlama çalan arkadaşlarım var.
Bağlama hocam ise yaşayan çınar diyebilirim. Onunla sohbet etmenin keyfi ondan türkü dinlemenin keyfini anlatamam...
Bağlama hocam bir efsane... O kadar bilgili ve kültürlü bir insan ki ne kadar yorgun olursam olayım sırf onun sohbetini dinlemek için derse giderdim...Türkü dinlemekten canlı bağlama dinlemekten keyif alırım.Bağlama çalan hiç yakınım yok malesef .
Tamam oraya gelmem için sebepler çoğalıyorBağlama hocam bir efsane... O kadar bilgili ve kültürlü bir insan ki ne kadar yorgun olursam olayım sırf onun sohbetini dinlemek için derse giderdim...
Not ediyoruz bunlarıTürkü dinlemekten canlı bağlama dinlemekten keyif alırım.Bağlama çalan hiç yakınım yok malesef .
"Ne Demiştir" e hazırlanıyoruz demi? Çok zekiceNot ediyoruz bunları