Manzara resmi gönder yoksa ben terlik göndereceğim sana şimdi ??Manzarayı boşverin eklesem sondan birinci olurum diyen geri kaçtı değerli muhteremler![]()
Manzara resmi gönder yoksa ben terlik göndereceğim sana şimdi ??Manzarayı boşverin eklesem sondan birinci olurum diyen geri kaçtı değerli muhteremler![]()
Heya bi durun??canım resimlere sahip çık lütfen herkes kapmaya çalışıyor ?
Iste yarım yönetici olunca adminin böyle ezer adamı hakettim mı evetDiskalifiye ederim seni sancaktar??
Öyle olur ki kimseyi korkutmak haddim değil değerli muhteremOlur mu öyle şey ya hu![]()
Terlik başlangıçta vay haline âciz sancaktar hüzün senindirManzara resmi gönder yoksa ben terlik göndereceğim sana şimdi ??
Korkan bakmasın o zamanÖyle olur ki kimseyi korkutmak haddim değil değerli muhterem![]()
Çok iyimsersiniz tüm muhteremler adına lakin hakikat acı değişmez değerli muhteremKorkan bakmasın o zaman![]()
Bi manzara resmi çekip iklil'e gondereceksin bu kadar ?ben bu resim muhabbetinden hiç bişe anlamadım![]()
Çok iyimsersiniz tüm muhteremler adına lakin hakikat acı değişmez değerli muhterem![]()