Yahu düşün sor napacaksin @Sükût-u Hayâl sorsunu ona itiraz ettim olmazBen biraz düşüneyim musadeniz olursa ben sorarım ama ben ce @Sükût-u Hayâl sorsun![]()

Yahu düşün sor napacaksin @Sükût-u Hayâl sorsunu ona itiraz ettim olmazBen biraz düşüneyim musadeniz olursa ben sorarım ama ben ce @Sükût-u Hayâl sorsun![]()
Ben debelendim o bildi neden sor sor yada ben soyleyim soruyu soran bayan can çektirdi ben yokken ipin ucunu verdiGene mi Şansölye bildi
Tebrik ederim![]()
Elimde zaten teşekkür ederim
Afiyet olsunElimde zaten teşekkür ederim![]()
Ama sana seslendim ip ucu verdiğim gibi hemen gel bil diyeBen debelendim o bildi neden sor sor yada ben soyleyim soruyu soran bayan can çektirdi ben yokken ipin ucunu verdiama intikamim acı olacak
![]()
Bende sana tavır için duymamazlıktan geldim demek dünyanın merkezi felan dersin diyeAma sana seslendim ip ucu verdiğim gibi hemen gel bil diye![]()
Cumadan sonra bakacam. Sormadıysan ben direk dalacam konuya.Evet kim sorucak şimdi eğer kimse den ses çıkmazsa ben sorarım bu arada ne sorcam ben yaa![]()
Hemen sor iklima cumada bunu dusunmesin birde adamCumadan sonra bakacam. Sormadıysan ben direk dalacam konuya.
Aklımda deli soru var![]()