En Pahalı Havalimanı

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
Screenshot_2025-01-06-08-54-06-388-edit_com.instagram.android.jpg

Avrupa havalimanlarında yiyecek ve içecek fiyatları genellikle şehirden daha pahalı. Yapılan bir araştırmada ise zirvede İstanbul yer alıyor.

0,5 litrelik su ortalama 3,15 Avro olsa da Berlin ve İstanbul'da 6 Avro'ya kadar çıkabiliyor. Kruvasan fiyatları ise Madrid ve Milano'da 2 Avro iken, İstanbul'da 16,50 Avro'ya kadar yükseliyor ✈

Hira

🌱🌱🌱
Sp Kullanıcı
Havalimaninda mi kruvasan 2 euro imis..
Milano da hemde..
Bilemedim, inandirici gelmedi..:ıslık:

Tmm istanbul cok pahali evet fakat 2 euro nedir.. 🙄

Guncel fiyatlari bilmiyorum ama bi bakayim bisi cikicak mi dedim..
Mart 2024 frankfurt havalimani
2 kucuk cappuccino,
1 su,
1 dilim limonlu pasta =21 euro

Pahali mi pahali..
Cappuccinonun tadi da diger yerlerden farkli degil demis devaminda ne bekliosa :D

Yanii yiyosam sandvic yerim kahvemi icerim.. limonlu pasta ne bea :D cok lüks duskunu bunlarda 🤭😃

1000112709.jpg

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
Havalimaninda mi kruvasan 2 euro imis..
Milano da hemde..
Bilemedim, inandirici gelmedi..:ıslık:

Tmm istanbul cok pahali evet fakat 2 euro nedir.. 🙄

Guncel fiyatlari bilmiyorum ama bi bakayim bisi cikicak mi dedim..
Mart 2024 frankfurt havalimani
2 kucuk cappuccino,
1 su,
1 dilim limonlu pasta =21 euro

Pahali mi pahali..
Cappuccinonun tadi da diger yerlerden farkli degil demis devaminda ne bekliosa :D

Yanii yiyosam sandvic yerim kahvemi icerim.. limonlu pasta ne bea :D cok lüks duskunu bunlarda 🤭😃

Ekli dosyayı görüntüle 49660
Köln Bonn havaalanında dışarıdaki fiyat i̇le içerideki fiyat arasında uçurum yok. Yani dışarda bir kahveyi 3.50 euroya alıyorsan havaalanında da aynı. Bu diğer ürünler içinde geçerli. Arada en fazla 50 Cent oynuyor.
Ama İstanbul'da dışarda 5 TL'ye aldığın su havaalanında 100 TL. Bu gerçekten normal değil. Ben bu fiyatı euroya çarpıp "Aaaa beni etkilemiyor demiyorum."

Mystery

Teknik Destek
Teknik Destek
Köln Bonn havaalanında dışarıdaki fiyat i̇le içerideki fiyat arasında uçurum yok. Yani dışarda bir kahveyi 3.50 euroya alıyorsan havaalanında da aynı. Bu diğer ürünler içinde geçerli. Arada en fazla 50 Cent oynuyor.
Ama İstanbul'da dışarda 5 TL'ye aldığın su havaalanında 100 TL. Bu gerçekten normal değil. Ben bu fiyatı euroya çarpıp "Aaaa beni etkilemiyor demiyorum."
Sizin suanda avrupayi kotuluyo olmaniz gerekiyordu :)

EzEL

Sp Kullanıcı
Bir dükkanın maliyetini içeri giren müşteri sırtlanır( ona göre de yüksek kira ücretleri vardır ) havaalanında 20 liraya su satamazsın bizimkilerin pra birimi euro dolar üzerine olduğu için kendi tl vatandaşını zaten düşünmüyor.. yabancı ya göre ayarlanmış fiyatlar zaten.. kaldı ki 10 lira olsa su yetiştiremezsin paranın alım gücünde adamların paeası 1 e30 katı

Mado da çay 55 tl mesela oraya giriyorsan maliyeti sırtlanmak zorunda kalıyorsun..

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
Sizin suanda avrupayi kotuluyo olmaniz gerekiyordu :)
Valla benim parama göre düşükte olsa almıyorum kardeşim. Kontrol esnasında suyumu çöpe attırıp ordan su aldırıyorlar. Neden yapayım bunu. Benim param sizinkinin on katı olsa da yapmam. Çok istisnai bir durum olmadıkça...

Hira

🌱🌱🌱
Sp Kullanıcı
Valla benim parama göre düşükte olsa almıyorum kardeşim. Kontrol esnasında suyumu çöpe attırıp ordan su aldırıyorlar. Neden yapayım bunu. Benim param sizinkinin on katı olsa da yapmam. Çok istisnai bir durum olmadıkça...
E kontrol noktasina kadar bi suyu bitiremio musun 😃
Su dedigide 500 yada 750 ml 🤭

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
Şu zihniyeti sevmiyorum. Mado, Starbucks gibi yerlere gitmeyle elit olunmuyor. IPhones kullanmak zenginlik veya kalite göstergesi değildir. Ben o parayı kazanırken rahat kazanmıyorum ki sırf başkalarına gösteriş olsun diye rahat harcayayım...