En Pahalı Havalimanı

EzEL

Sp Kullanıcı
O bebek gelişti. Dinen bile bulûğ yaşı aşağı yukarı 12 iken gencinden yaşlısına kadar hâlâ bana şarap verildi ben buna alıştım. Süt sağlıklı biliyorum ama istemiyorum diyorsanız bu sizin sorununuz olmaz mı?
Gelişmekte olan kısmını konuşuyoruz zaten..

Gelişmekteyken durum böyle oluyor demek istedim:)

sizinle ayrışamadığımız tek yön şu aslında
Kıyıdaki bir insan gölün içindekini anlıyamaz. O şekil bir bakış açınız var ..
Birde şu var o kadar akıllı biri olmanıza rağmen durumu görmek istememek gibi bir şey bu.. buda şundan benim adamım bozdu farkındayım amaaaa ötekinide savunamam ki helak oluruz bakış açısı :)

ötekinide savunmayalım ki zaten .. ben orda değilim muhalif diyorlar ya değilim yani

Geçen biri bir forumda şmam suriyede paylaşıı yapmış ordan tepkiler vayyy imam nasıl gider felan yahu sanane koskoca istanbul başkanı davet edilir gider istanbul bu istanbulu alab tğrkiye yi alır demiyorlarmıydı.. allahtan konu buraya düşmedi 😅

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
sizinle ayrışamadığımız tek yön şu aslında
Kıyıdaki bir insan gölün içindekini anlıyamaz. O şekil bir bakış açınız var ..
Birde şu var o kadar akıllı biri olmanıza rağmen durumu görmek istememek gibi bir şey bu.. buda şundan benim adamım bozdu farkındayım amaaaa ötekinide savunamam ki helak oluruz bakış açısı :)
Benim hakkımda en çok yanıldığınız nokta burası işte. Ben uzayda yaşamıyorum. Ben Türkiye'yi, Türkiye şartlarını çok iyi biliyorum. Siz halkın üstündeki mesuliyeti alıp bütün bütün siyasete mal ediyorsunuz ben ise onları biz tercih ettiysek veya bundan sonrakileri biz tercih edeceksek bizim kendimizi geliştirmemiz gerekiyor diyorum.
Eeee size göre Erdoğan da İmamoğlu da maşaysa o zaman bu gidip diğeri gelse ne değişecek onu anlamıyorum. Düşünemeyen bir halk olarak akışına bırakın gitsin o zaman. Neden bu kadar eleştirip, yargılıyorsunuz. Nihayetinde birşey değişmeyecekse...

EzEL

Sp Kullanıcı
Size karşıda bir nefretim felan yok yani yanlış anlamayın seviyorum tarzınızı kişiliğinizi..
gurbetçilerre biraz gıcıklığım var ayrı 😅

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
Bakın ben türküm demi ama burda bile kendi halkımla çalışmak istemiyorum. Çünkü o gen burdakilerde de var. Dürüst değiliz. Ahlaklı değiliz. Nerde menfaatimiz varsa biz oradayız gerekirse kendi halkımız dahil, alman devleti dahil dolandırmaya meyilliyiz.
Mesele gelişmiş veya gelişmemiş ülke meselesi değil yani. Burdaki onca katı kurala rağmen bizimkilerin o damarı aynı. Değişmiyor. İstisnalar her yerde var tabii ki.
Burda da ülkemde de...

EzEL

Sp Kullanıcı
Benim hakkımda en çok yanıldığınız nokta burası işte. Ben uzayda yaşamıyorum. Ben Türkiye'yi, Türkiye şartlarını çok iyi biliyorum. Siz halkın üstündeki mesuliyeti alıp bütün bütün siyasete mal ediyorsunuz ben ise onları biz tercih ettiysek veya bundan sonrakileri biz tercih edeceksek bizim kendimizi geliştirmemiz gerekiyor diyorum.
Eeee size göre Erdoğan da İmamoğlu da maşaysa o zaman bu gidip diğeri gelse ne değişecek onu anlamıyorum. Düşünemeyen bir halk olarak akışına bırakın gitsin o zaman. Neden bu kadar eleştirip, yargılıyorsunuz. Nihayetinde birşey değişmeyecekse...
Bazı şeyler geri döndürülemez bence .. bazı duygular
.. geri dönemeyecek kadar..bozulmayı erdoğna bağlamıyorum öncesi var sanayi devrimlerinden geri kalışlarımız var ..
şuan kalmıyacağız belki ama neyi kaybettik onu düşünmek lazım tavizler vererek
Konu çok uzun ben az aklımla zor toparlıyorum @Alperen61 mutlaka düzgün yorum yapacaktır :))

Ötüken

Sp Kullanıcı
İstanbul havalimanı resmen soygun merkezi gibi..

Allah ellerine düşürmesin.

İnsanın en temel ihtiyacı olan sudan bile bedava olması lazımken (Sebil koyulabilir) soyuyor olmaları hiç açıklaması olmayan bir durum.

Hira

🌱🌱🌱
Sp Kullanıcı
İstanbul havalimanı resmen soygun merkezi gibi..

Allah ellerine düşürmesin.

İnsanın en temel ihtiyacı olan sudan bile bedava olması lazımken (Sebil koyulabilir) soyuyor olmaları hiç açıklaması olmayan bir durum.
Amerikada durum nasil ?
Sebilden mi iciyorsunuz ?

Ötüken

Sp Kullanıcı
Amerikada durum nasil ?
Sebilden mi iciyorsunuz ?
Evet Amerikada suya para vermiyoruz istenirse termoslarla güvenlikten geçtikten sonra içebiliyoruz olmasa bile içilebilir ücretsiz su ayrıca ekstra isteyen olursa 1$ a alabiliyorsunuz yeterli mi :)

Ayrıca havalimanındaki tüm ürünler dışarıdakiyle aynı asla fiyat farkı yok..