Ali abi çok fazla tarih bilğim yok,fakat
Kurtuluş savaşından önce, Osmanlıya parçalamak için pusuda bekleyen Osmanlıya hasta muamelesi yapan hasta adam diyen Avrupadaki çakallara söylenmiştir.
@
SiyahSancakTaR konuya sana paslıyorum kardeşim.. kt
bilğisi olan arkadaşlar..
Değerli muhterem :
Değerli Ali muhteremin tepkisi doğal ve haklıdır..
Hasta adam yakıştırmasını Osmanlıyı yıkma projesindeki siyonist ve benzeri kuruluşların yıkımı motive etmek için oyunlarıdır..
Hasta Adam demeklerinde ki kasıtOsmanlının dostu görünüp sırtından vuran develet ve tüm cihan fırkalardır.
İttihat ve Terakinin varlğığının oluşması v Jön Türkler diye tabir edilen haysiyetsiz kesimin ekmeğine yağ sürmüş ve hızla dış mihraklardan daha büyük bir kuvvetle savaşmışlardır..
Aziz Sultan Muhteşem Ulu Hakan Abdulhamid han hazretlerinin demir gibi duruşu sene yavaşlatsa da Takdiri İlahi bir yerde noklandı..
Bugün birçok kesimde hala o gün ki iftiralara inanan Şanlı Ecdadımıza atılan tarihi iftiraları gerçekmiş gibi 3 -5 tarihçi geçinen çapulcuların aklına uyunlar varya şaşımıyorum artık..
Dünyanın birçok yerinde bugün sembolik bile olsa krallık prenslik veya başka hanedanlıkara sahip çıkan bir çok millet var..
Bizde de Şanlı Ecdadına söven kesim var bir de bununla gurur duyanlar !..
Güncel olarak Şanlı Fahrettin paşaya bile iftira atan Arap gibi görünen ingiliz uşakları var ya ...
Beni yıkan acizane dış dünya değil içimizdekiler bugün hala bu topraklar üstünde yaşayan kendi milletimizin b iftiralara inanıp devam etmesi..