Erdoğan :Artık karşınızda ne Osmanlı'nın hasta adamı nede..

Ali

Sp Kullanıcı
15 Eyl 2017
5,923
10,677
Erdoğan :Artık karşınızda ne Osmanlı'nın hasta adamı nede.
Böyle bir söz denilir mi ve bunu demek icin de kabul etmek veya inanmak gerekir.

Bunu bu degil kim derse desin abes ile istigal olur o bir hasta adam da degil idi bunuda ancak onu sevmeyip istemeyenler de ve kabul da eder.

Türkiyedeki insanlarin cogu ve yapi olarak ya sunu dedi diyor ya bunu söylemis sak sak alkis ey insan neyi alkisliyorsun veya ne icin tebrib ederyorsun.

Begendigin bu sözde begenilecek cinsten bir sey yok ki ve ortada böyle bir söz avrupali adamlar tarafindan denilip kabul edilmis de olsa abesten baska nedir.
 

Ali

Sp Kullanıcı
15 Eyl 2017
5,923
10,677
Osmanli deyip gecilmez ve eskideki bir devlet-i ali ye den bahis olunuyor ve bugünkü türkiye deki devlet de olsa onunla da bir mukayese edilemez ve bakin ilkönce onun o sahip oldugu topraklara ve sonra neler imar etmisler ve o devlet islam a göre makul ve makbul olarak yönetiliyordu.

Bir kere düsünün neden avrupa osmanliya karsi idi ve onun yikilmasini istiyordu ve bunuda nasil basardilar o öyle bir devlet ki 624 yil ayakta durabilmis o kadar zorluklara ragmen.

Osmanli devletinin kurulus yilli ve bitisi olarak tarihler 1299-1923 ve 1923 de cumhuriyet ilan edildi veya baska ifade ile kuruldu 29 ekim 1923 de.
 

GüLBeYaZ

Ehl-i sünnet
Sp Kullanıcı
21 Ağu 2017
2,433
8,008
Ali abi çok fazla tarih bilğim yok,fakat
Kurtuluş savaşından önce, Osmanlıyı parçalamak için pusuda bekleyen Osmanlıya hasta muamelesi yapan hasta adam diyen Avrupadaki çakallara söylenmiştir.
[MENTION=122]SiyahSancakTaR[/MENTION] konuya sana paslıyorum kardeşim.. kt:)
bilğisi olan arkadaşlar..
 

SiyahSancaktaR

CEDDİ OSMANLI !...
Sp Kullanıcı
17 Eyl 2017
17,184
40,282
İstanbul..
Ali abi çok fazla tarih bilğim yok,fakat
Kurtuluş savaşından önce, Osmanlıya parçalamak için pusuda bekleyen Osmanlıya hasta muamelesi yapan hasta adam diyen Avrupadaki çakallara söylenmiştir.
@SiyahSancakTaR konuya sana paslıyorum kardeşim.. kt:)
bilğisi olan arkadaşlar..
Değerli muhterem :

Değerli Ali muhteremin tepkisi doğal ve haklıdır..:)

Hasta adam yakıştırmasını Osmanlıyı yıkma projesindeki siyonist ve benzeri kuruluşların yıkımı motive etmek için oyunlarıdır..

Hasta Adam demeklerinde ki kasıtOsmanlının dostu görünüp sırtından vuran develet ve tüm cihan fırkalardır.

İttihat ve Terakinin varlğığının oluşması v Jön Türkler diye tabir edilen haysiyetsiz kesimin ekmeğine yağ sürmüş ve hızla dış mihraklardan daha büyük bir kuvvetle savaşmışlardır..

Aziz Sultan Muhteşem Ulu Hakan Abdulhamid han hazretlerinin demir gibi duruşu sene yavaşlatsa da Takdiri İlahi bir yerde noklandı..

Bugün birçok kesimde hala o gün ki iftiralara inanan Şanlı Ecdadımıza atılan tarihi iftiraları gerçekmiş gibi 3 -5 tarihçi geçinen çapulcuların aklına uyunlar varya şaşımıyorum artık..

Dünyanın birçok yerinde bugün sembolik bile olsa krallık prenslik veya başka hanedanlıkara sahip çıkan bir çok millet var..

Bizde de Şanlı Ecdadına söven kesim var bir de bununla gurur duyanlar !..

Güncel olarak Şanlı Fahrettin paşaya bile iftira atan Arap gibi görünen ingiliz uşakları var ya ...

Beni yıkan acizane dış dünya değil içimizdekiler bugün hala bu topraklar üstünde yaşayan kendi milletimizin b iftiralara inanıp devam etmesi..
 

Ali

Sp Kullanıcı
15 Eyl 2017
5,923
10,677
Ali abi çok fazla tarih bilğim yok,fakat Kurtuluş savaşından önce,Osmanlıyı parçalamak için pusuda bekleyen Osmanlıya hasta muamelesi yapan hasta adam diyen Avrupadaki çakallara söylenmiştir.
ilk önce bu söz kime denilmis ve tek bildigim buna dair o meshur ve kiymetli Sultan II ci Abdulhamid han olur ve ona böyle aleyhinde hitab edilmis oldugudur.
 

Ali

Sp Kullanıcı
15 Eyl 2017
5,923
10,677
O avrupa ya göre bir o cetin ceviz idi ve onlarin istedini yapmadi ve onlarin istemis oldugu az bir toprak dahi olsun vermedi ve buda ona dair bir misal olur.

Onlarin karsilarindaki bu Sultan onlara boyun egseydi ve yada onlarin istedigi gibi bir sahsiyet olsaydi ve bunada o aleyhteki bu sözü dememeye de gerek kalmayabilirdi.

O ise tahta oldugu müddetce onlara karsi dik durup bir mücadele vermis ve ne kendinden nede o dininden bir taviz de vermemistir.

Böyle bir Sultani avrupa durduramamis ve onun tahtan inmesi veya bir baska ifade ile onu indirmeye gücü yetmemis ve malesef o selanikten gelen ordu ise bunu basarmis haraket ordusu.

Bu konuda kadir misiroglu buna dair bilgi veriyor dinlemis oldugumuz YouTube deki o videosunda.
 

Son mesajlar

Cevaplar
2K
Görüntüleme
59K