sükutu-ezber

Öyle işte,,,
Sp Kullanıcı
11 Şub 2017
17,894
65,542
1,626
Eylül ayı deyince ilk aklıma şöyle şeyler geliyor,,,
Sonbahar başlangıcı
Sararmaya yüz tutan bitki örtüsü
Şiir
Hüzün
Hasret (insanın içinde hasret varsa her mevsim eylüldür,, 🙃)

Ayrılık (neden ayrılık geliyor acaba hüzünlü olduğu için mi, insanlar hasret çekince yapraklar gibi sararır ondan galiba,,)

Derler Ya...
Her insanın ömründe bir eylülü vardır,,, 🙃

Daha çok şeyler söylenir şimdilik bu kadar,,

Ve... Ve... Konserve, reçel, turşu hazırlıkları geliyor aklıma, o hummalı bazen tatlı bazen yorucu bazen yaptığın emeklerin sonunu görünce iyi oluyor,,,
IMG_20220905_174940.jpg

Siftah benden olsun az bişiler yaptık,, fiyatlar uygun olursa daha acılı sos, kapya biberden kahvaltılık var kısmet tabii ki,,, 🙃

Hira

🌱🌱🌱
Sp Kullanıcı
14 May 2020
16,361
86,999
1,626
Okullarin acilmasi demek :D
Tekrardan Düzene Girmek demek..

Yazin sicagindan rehavetinden arinmak silkelenmek demek..

Kis hazirligi demek :)

pikeden battaniye veya yorgana gecmek demek :)

yaz dizilerinin bitmesi, sezon finali yapmis dizilerin baslamasi demek :)

Tatlı Cadı

Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler…
Sp Kullanıcı
9 Nis 2020
10,198
50,321
1,626
Kız kıza die bi grubumuz var ordan eylül ayında cıkmam lazım 😃
Dün @Ruveyda abla üzüm suyu yapıyordu durmuyum bende bugün yaptım :) onunki kokulu üzümmüş tüm pazara sordum yokmuş bende aman benimki de kokusuz oluversin dedim ama renki cok güzel oldu hee
Haa bide bir daha kavanoz biriktirmicem doldur doldur bitmedi neyse konumuza dönelim üstteki arkadaşlara aynen katılıyorum 😃

Çimen

Burnunun Dikinde
Kurucu Varisi
15 Eki 2020
14,037
66,750
1,626
Dün @Ruveyda abla üzüm suyu yapıyordu durmuyum bende bugün yaptım :) onunki kokulu üzümmüş tüm pazara sordum yokmuş bende aman benimki de kokusuz oluversin dedim ama renki cok güzel oldu hee
Haa bide bir daha kavanoz biriktirmicem doldur doldur bitmedi neyse konumuza dönelim üstteki arkadaşlara aynen katılıyorum 😃
Eline sağlık sende karanfil veya tarçın atsaydin koksaydi 😀

Yaban Gülüm

Fe Eyne Tezhebûn
Sp Kullanıcı
9 Mar 2017
3,920
12,337
1,626
Beni de pestil yapmak zorunda bıraktı o gurup 🤭🤭 hep @-Hira- yüzünden

Son mesajlar