İlla biriktireceksen :)

Pelpelik

Keep Smile ;)
Sp Kullanıcı
450402119_2394073554116085_8387549667358583347_n.jpg
İlla biriktireceksen, bir çocuğun sevincini
biriktir..👯‍♀️

Kuşların gökyüzünde özgürce uçuşlarını
biriktir..🐦

Sokakta yürürken mırıldandığın
şarkının sözlerini biriktir..🎤

Rüzgarın ılık ılık yüzüne vuran ferahlığını
biriktir..😇

Dalında açan çiçeğin mutluluğunu
biriktir..🌱🌺

Gülen gözler, dostluklar
biriktir..👭🥳

İlla biriktireceksen küçük mutluluklar
biriktir...😊🦋

İ𝗹𝗸𝗮𝘆 Ö𝘇𝗯𝗮𝘆 𝗔𝗸ı𝗹

Çimen

Burnunun Dikinde
Kurucu Varisi-Hanımağa
Kimsenin bir cocugun yüzündeki (gözündeki) mutluluğu çalmaya hakkı yok , çok isterdim anılarım olsun guzellige iyiliğe dair çok şükür ki Allah bana o zamanlardaki anılardan bunalımlı isyankar bir karakter bırakmadı gülüşüm güzeldir be 😏 arada olsa bile

Pelpelik

Keep Smile ;)
Sp Kullanıcı
Kimsenin bir cocugun yüzündeki (gözündeki) mutluluğu çalmaya hakkı yok , çok isterdim anılarım olsun guzellige iyiliğe dair çok şükür ki Allah bana o zamanlardaki anılardan bunalımlı isyankar bir karakter bırakmadı gülüşüm güzeldir be 😏 arada olsa bile
Kesinlikle ne ailenin ne de başkası...
Ailen senin güzel yetiştirmiş, hamuru sağlam tabiri var onu senin için kullanabilirim, ayrıca güçlü bir karaktere sahipsin ki yaşadığın zorluklara rağmen karakterini bozmadan birçok şeye boyun eğmeden daha da güçlendirmişsin kendini, ruhundaki güzellikleri elinden almalarına izin vermemişsin, birçok kişi tanıdım kendini kaybeden ,sen onlardan olmayıp sağlam temel üzerinden kendini kendi doğrularınla inşa ede ede bu güne gelmişsin, yürekten tebrik ediyorum seni @Çimen
Eminim gülüşünde yüreğin kadar güzeldir, çokta güzel yakışır 🖤🤍🥰

Çimen

Burnunun Dikinde
Kurucu Varisi-Hanımağa
Tabi inanılmaz muhteşem biriyim ben öyle düşünüyorum :zynp: belki bir ailede yetissem bu kadar güçlü olmazdım koruyan kollayan var diye , ama belkide çok farklı yerlerde psikolojik sorunları olmayan daha sağlam biri olurdum 😊
Malzeme bu ve ben çok memnunum 😊

Yav düşündüm de benden narin zarif karakterli olmazmış hiç sevmedim o fikri çünkü 😃 ah ah bedenimde ruhum gibi olsaydı keşke :nea:

Pelpelik

Keep Smile ;)
Sp Kullanıcı
Tabi inanılmaz muhteşem biriyim ben öyle düşünüyorum :zynp: belki bir ailede yetissem bu kadar güçlü olmazdım koruyan kollayan var diye , ama belkide çok farklı yerlerde psikolojik sorunları olmayan daha sağlam biri olurdum 😊
Malzeme bu ve ben çok memnunum 😊

Yav düşündüm de benden narin zarif karakterli olmazmış hiç sevmedim o fikri çünkü 😃 ah ah bedenimde ruhum gibi olsaydı keşke :nea:
@Çimen Muhteşemlik konusunda hem fikiriz 🤗 bu malzemeyle böyleysen diğer türlüsünü düşünemiyorum hanımağacığım 🥰
Ruhunda işlenmiş bu narinlik ve zariflik ancak ortaya çıkmasına fırsat vermiyorsun, bence bu kelimeler nakış bakış güzel ruhuna nakşedilmiş 🤍🖤