Kendim'Ce

Yüsra

Ne mutlu kalbinin hirasını bulanlara...
Sp Kullanıcı
10 Şub 2023
3,180
14,760
1,626
Ekli dosyayı görüntüle 39558

Ben saçıma toka bile takmam sanki bağlanmışım gibi hissederim darlanirim.
Geçen gittiğim kardiyolog tansiyon takibi için hortel istedi 12 saatir kolumda taşıdığım bu aleti 12 saat daha taşıyacam ama nasıl .
Boğuluyorum daraliyorum sığmıyorum, sanki zorla bağlanmışım bir yere bu gecenin sabahı olsun bir an önce yoksa çeker atarım bunu
Öylesine sinir hallerim...
Geçmiş olsun ama sakin olmalısın sanki tansiyon bu şakaya gelmez bir gece daha sabret 😌

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
22,411
104,650
1,626

Geçen gittiğim kardiyolog tansiyon takibi için hortel istedi 12 saatir kolumda taşıdığım bu aleti 12 saat daha taşıyacam ama nasıl .
Boğuluyorum daraliyorum sığmıyorum, sanki zorla bağlanmışım bir yere bu gecenin sabahı olsun bir an önce yoksa çeker atarım bunu
Çok geçmiş olsun gülüm ❤

Son düzenleme:

iklima

Bu da Geçer YaHû
Sp Kullanıcı
30 Ocak 2017
3,653
13,532
1,626
36
Balikesir

Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲

Pelpelik

Keep Smile ;)
Yarışma Birincisi
13 Haz 2023
1,984
9,047
1,626
Yok olus günü sadece anne babam kardesim değil ,ardinizda kalan ben içinde , hep bir yanim eksik, hep yarım ,asla telafisi olmayacak şekilde , hep yokluğunuzu düşünerek içinde kaybolup üzülerek geçen günler
Yani demem o ki ben sizi sadece bu gün değil hergun arıyorum anıyorum

17.8. ........
Allah Rahmet eylesin...🤲

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
22,411
104,650
1,626
Yok olus günü sadece anne babam kardesim değil ,ardinizda kalan ben içinde , hep bir yanim eksik, hep yarım ,asla telafisi olmayacak şekilde , hep yokluğunuzu düşünerek içinde kaybolup üzülerek geçen günler
Yani demem o ki ben sizi sadece bu gün değil hergun arıyorum anıyorum

17.8. ........
💙🖤

Son mesajlar