Geçmiş olsun ama sakin olmalısın sanki tansiyon bu şakaya gelmez bir gece daha sabretEkli dosyayı görüntüle 39558
Ben saçıma toka bile takmam sanki bağlanmışım gibi hissederim darlanirim.
Geçen gittiğim kardiyolog tansiyon takibi için hortel istedi 12 saatir kolumda taşıdığım bu aleti 12 saat daha taşıyacam ama nasıl .
Boğuluyorum daraliyorum sığmıyorum, sanki zorla bağlanmışım bir yere bu gecenin sabahı olsun bir an önce yoksa çeker atarım bunu
Öylesine sinir hallerim...
Çok geçmiş olsun gülümEkli dosyayı görüntüle 39558
Geçen gittiğim kardiyolog tansiyon takibi için hortel istedi 12 saatir kolumda taşıdığım bu aleti 12 saat daha taşıyacam ama nasıl .
Boğuluyorum daraliyorum sığmıyorum, sanki zorla bağlanmışım bir yere bu gecenin sabahı olsun bir an önce yoksa çeker atarım bunu
Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallahEkli dosyayı görüntüle 39558
Allah Rahmet eylesin...Yok olus günü sadece anne babam kardesim değil ,ardinizda kalan ben içinde , hep bir yanim eksik, hep yarım ,asla telafisi olmayacak şekilde , hep yokluğunuzu düşünerek içinde kaybolup üzülerek geçen günler
Yani demem o ki ben sizi sadece bu gün değil hergun arıyorum anıyorum
17.8. ........
Yok olus günü sadece anne babam kardesim değil ,ardinizda kalan ben içinde , hep bir yanim eksik, hep yarım ,asla telafisi olmayacak şekilde , hep yokluğunuzu düşünerek içinde kaybolup üzülerek geçen günler
Yani demem o ki ben sizi sadece bu gün değil hergun arıyorum anıyorum
17.8. ........