Ben kadar kimse kendini net idafe edemez herseye herkeze bambambam
Bence de yanılıyorsunKatilmiyorum.
Bir kadin icinde tutsa, birak ya degmez. Kime neyi acikliyorum, izah ediyorum.
Zaten degismeyecek dese bile.
Yarim saat sonra "niye icimde tutuyomusum yaa, elbette dinleyecek" der.
Ve tak tak ne var ne yok döker
Yorulmak degilde belki cinsiyet farkidir..
Yaniliyor muyum hanimlar ?
Kendinizi ifade etmekten yoruluyor musunuz ?
@Eylül Başak @iklima @Tatlı Cadı @Çimen @sükutu-ezber @Feyza @Yüsra @^^Pelpelik^^ @Sahra @Yaban Gülüm @aLbina @İklil
Ya benden daha bam bami olmazda , ben kendime kıyamıyorumBen kadar kimse kendini net idafe edemez herseye herkeze bambambam
Kıyıyorum valla yanarsa yanar koparsa kopar kimse umrumda olmaz seviyorsamda belli ederimYa benden daha bam bami olmazda , ben kendime kıyamıyorum
Ya zaten biri umrumda olmadığı için suratına bakar çeker giderim açıklamam , anlatmam ne istiyorsa onu anlasın onun derdiKıyıyorum valla yanarsa yanar koparsa kopar kimse umrumda olmaz seviyorsamda belli ederim
Herkese karşı bu kadar dobra olabiliyor musun?Kıyıyorum valla yanarsa yanar koparsa kopar kimse umrumda olmaz seviyorsamda belli ederim
Bir kadın, cümleye "bir kadın" diye başlıyorsa o konu benim için kapanmıştırKatilmiyorum.
Bir kadin icinde tutsa, birak ya degmez. Kime neyi acikliyorum, izah ediyorum.
Zaten degismeyecek dese bile.
Yarim saat sonra "niye icimde tutuyomusum yaa, elbette dinleyecek" der.
Ve tak tak ne var ne yok döker
Yorulmak degilde belki cinsiyet farkidir..
Yaniliyor muyum hanimlar ?
Kendinizi ifade etmekten yoruluyor musunuz ?
@Eylül Başak @iklima @Tatlı Cadı @Çimen @sükutu-ezber @Feyza @Yüsra @^^Pelpelik^^ @Sahra @Yaban Gülüm @aLbina @İklil
Benimkisi laf-ı güzafSende herkesi yaşlı ediyorsun yahu
Sen eskiden şarkılar ile ifade ederdinKendimi çok rahat ifade edebilirim sadece keyfim istesin yada duruma değer göreyim yeter
İlk mesajı ilk alıntılıyan mesajİlk mesaj
Ben senle emojilerlede anlasirim Feyzaaaa