sükutu-ezber

Öyle işte,,,
Sp Kullanıcı
Sevgili sevgiplatformu sakinleri... 🌹🌹🙃

Türkiye’ye haberlerin de olsun gerek TV programları olsun cinayetler, çarpık ilişkiler, kavgalar gürültüler ulu orta sergilenmektedir,,,
Bunlar toplum için zor ve kötü örnek teşkil eden şeyler,,,

Sizce bu tür programlar, haberler biz insanların uyuyan beynindeki kötü duyguları uyandırıyor mu,,,???!!

Kötü örneklerin TV'lerde sergilendiği, bunlar insanların kötülük yapma aşamasına kolaylık sağlıyor mu,,,,??!

Mesela.... Kadın cinayetleri olduğu zaman art arda devamı geliyor,,,

Bu tür haberler, programlar kaldırılmalı mı sizce toplumun ruhsal sağlığı açısından ,,??

Düşünceleriniz nelerdir,,,?? 🤔🤔🙄💁‍♀️

@Mizgin_TuRabii @Kenshi @Eylül Başak @Karaton @İklil @Zişan @Eylül @Eymen @HayLaz61 @Alperen61 @Tatlı Cadı @aLbina @ahter @SiyahSancaktaR @Mystery @Mevsim @-Hira- @Hüzünbaz @Ötüken @Sayha @Çimen @DenizKızı @Lâ Tahzen''' @Zümrüt @Suskun Yürek @Mehlikâ @Sessizliğim @âşikar @Sükutu LeyL @Karizma @"Eflal" @âşikar @ahter @Muallem. @Çimen @Mavi @mRs @Yaban Gülüm @Tuğba @Abelia @AyKız @Aysun @Ruveyda @Zümraa @Byabdullah @Doruk @Ofelya @Serenat @FırtınaKıran

Çimen

Burnunun Dikinde
Kurucu Varisi-Hanımağa
Kardeşinin sevgilisi ile sevgili olan
Evdeki yengesi veya eniştesi ile sevgili olan
Yaz dizilerindeki 15-16 yaşındaki gencin yaz aşkı olup onunla her türlü eglenmeyi normal göstermeye çalışılan kısaca normal örf ve adetlere uygun yaşayan ailelerin çocuklarına anlatamayacagi diziler hep kalkmalı

Ofelya

Sp Kullanıcı
Haberlerde verilmese kadınların başına gelenleri nasıl öğreneceğiz ama öğrenmemiz yetmiyor dimi sesimizi çıkartmaya kalksakta boşuna yapan yapanın yanına kar alıyor ve çoğu eş 3-5yıl yatar çıkarım düşüncesinde artık çünkü verilen cezalar yetersiz aksine karşı tarafın eline koz veriyor eskiden kadınlarımız susar sineye çekerlermiş şimdi ise karşı koyuyor bu bile yetmiyor
Çoğu dizi program gençleri olumsuz etkileyecek yönde evet kalkmalı çözüm olacaksa

Mavi

Sp Kullanıcı
Kaldırılması taraftarıyım. Sadece çocukları değil gençliği ve hatta her kesimi etkiliyor! Orada ki hayatlar normalleştirilip bizlerin manevi değerini olumsuz etkiliyor.. Ama maalesef' ki böyle bir duyarlılığa sahip ülke olamadık!

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
Ben birkaç yıl önce izlediğim bir haberin etkisinde çok kaldım. O yüzden haber falan bakamıyorum. Bende korku olarak kaldı. İstanbul'da çok mecbur olmadıkça yanlız başıma dışarı çıkmıyorum. Çıksam bile elimden geldiğince hiçbir şeye müdahil olmamaya çalışıyorum. Haklı olduğum yerlerde bile susup görmemezlikten geliyorum.
Diziler, programlar ise rezil ötesi... Toplumun manevi değerlerini yok etmek için bundan daha etkili bir silah olamazdı.
Gerek haberlerin, gerekse dizilerin toplum hayatına, insan hayatına en ufak bir katkısı olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar izledikçe içlerindeki kötü duygular inkişaf ediyor ve izledikleri şeyleri taklit ediyorlar.
Iki yıl önce İstanbul'da dört kardeş siyanür ile intihar etti. O güne kadar bir ilkti belki. Aradan bir hafta geçmeden bir baba karısını, kızını ve kendisini siyanürle zehirledi.
Kadın cinayetleri, çocuk cinayetleri izlendikçe azalmıyor tam tersi artıyor. Ağrılı boncuk gözlü Leyla'nın cinayetinden sonra bir daha kimse böyle bir şey yapmaya cesaret edemez diye düşünmüştük toplum olarak ama maalesef bir ay içinde, aynı yaşlarda 4 kız çocuğu daha öldürüldü.
Aşk-ı Memnu dizisinden sonra Türkiye'de yengesiyle aşk yaşayan onlarca karaktersiz insan türedi.
Örnekleri çoğaltmak mümkün...

Alperen61

Alperen ve Ruveyda'nın babası.
Yönetici
Kurucu
Diziler ile rol modeller sunuldu.
Yarışma adı altında zaman kavramı ekranlara esir edildi.
Kadın programları adı altında her tür rezillik normallestirildi
Haber programı adı altında cinayet gasp tecavüz şiddet içeren olaylar önümüze sunuldu
Tartışma programı adı altında toplumun sinir uçları ile oynandı.
Kim me kazandı kim ne kaybetti diye bakarsak kazanan belli ama kim neyi kaybetti onun bile farkında değil.