İslam ♥ - Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması - Abdullah ALTUN Tilaveti

HayLaz61

Ah Mine-l Aşk
Sp Kullanıcı
9 Mar 2017
1,956
12,687
276
Abdullah ALTUN ' un Kur'an - Kerim'i Güzel Okuma Yarışması' ndaki videolarını paylaşmaya çalışacağım.​
( Aynı şekilde diğer yarışmacılarında videolarını paylaşmaya çalışacağım )
Abdullah Altun' un kişisel hesapları :​

abdullah.altunn

Abdullah Altun

BAKARA SURESİ (284 - 286 ) ve DUHÂ SURESİ

HayLaz61

Ah Mine-l Aşk
Sp Kullanıcı
9 Mar 2017
1,956
12,687
276
Maşallah bu hafızın sesi okuyuşu muazzam..
hocam senden de bekleriz :)

yarışmaya ait birkaç videosu daha var onlarıda ekleyip
bir başka yarışmacıyı ekleyeceğim inşallah. ( seçtiklerim programda aşama kaydedip gün-hafta ve ay finali bölümlerine katılmış olanlar ve çok beğenilenler olacak sanırım )

Alperen61

Alperen ve Ruveyda'nın babası.
Yönetici
Kurucu
30 Ocak 2017
5,544
34,859
1,626
45
BOLU
Yarışmayı izlemiştim o yıl birazda Jüride yer alan Osman Eğin Hocanın köylüm olması hasebiyle kaçırmamıştım.
Abdullah Altun çok hoşuma gitmişti.Ondan sonra sürekli dinlemeye başladım kendisini.
Aslında halamın oğluna katılmıştı o yıl yarışmaya kendisi sonradan Osman Eğin hocanın eğitiminde kurra hafız olsada o yarışmada kaybetmişti.

Abdullah Altun için jüridekiler çok olumlu şeyler söylemese de benim hoşuma gitmişti.

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
24,015
111,959
1,626
Screenshot_20201125-205422_Photos.jpg
Burda ki Köln merkez camisinde coronadan önce ayda bir gençlerle sabah namazı projesi vardı. Geçen yıl bu zamanlar Osman Eğin hocamız davetli olarak gelmişti. Çok mütevazi biri ve cemaatle diyaloğu inanılmaz güzeldi. Trabzonlu olduğunu bilmiyordum. Kendi dalında gerçekten çok iyi

Son düzenleme:

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
24,015
111,959
1,626
Yarışmayı izlemiştim o yıl birazda Jüride yer alan Osman Eğin Hocanın köylüm olması hasebiyle kaçırmamıştım.
Abdullah Altun çok hoşuma gitmişti.Ondan sonra sürekli dinlemeye başladım kendisini.
Aslında halamın oğluna katılmıştı o yıl yarışmaya kendisi sonradan Osman Eğin hocanın eğitiminde kurra hafız olsada o yarışmada kaybetmişti.

Abdullah Altun için jüridekiler çok olumlu şeyler söylemese de benim hoşuma gitmişti.
Bu yarışmaya hak kazanan herkes bence zaten başarmış insanlar. Kendi aralarında yarışırken de hocaların kendilerine göre kıstasları olduğunu düşünüyorum. Aslında kaybeden yok. Sadece birilerini en iyi seçmek zorundalar

Son mesajlar

Cevaplar
1
Görüntüleme
20