Pratik Bilgi Sebebi var!

Ali

Sp Kullanıcı
15 Eyl 2017
5,923
10,679
Eline saglik konu icin tesekkür ederim Hira kardesim.

Bizim acimizdan bu bir yana ve saglik acisindan sorunlu insanlar icin bilmiyorum ve birde doktorlar bazi seylerde cok yeyip tüketmemiz tavsiye ediyor ve yiyeceksek belli bir ölcüde yememiz gerektini söyler.

Onlara bakarsak bol meyve ve sebze ve bol su icmemizi tavsiye ederler ve diger seylerde yiyecegimize de dikkat edip özen göstermemizi isterler.
 

-Hira-

🌱🌱🌱
Sp Kullanıcı
14 May 2020
12,597
67,336
Yaren sunu mu anlamaliyim canin neyi cekerse ye veya caninin cektigi sey vucud da o gerek veya baska ifade ile vucudda onun eksikligi var.
Bu birazda Bagırsak sağlıgı ile alaklı bir durum Ali abi..
Sen kötü besleniyorsan ve bagırsakta Kötü bakteriler fazlaYsa, canının Vucudun icin dogru seyler Cekme ihtimali cok düsük..

lakin Saglıklı beslenip bagırsak saglıgını toparladiysan ve bagırsakta iyi bakteriler fazlaysa o zaman Vucudunun dogru Besinleri Cekme ihtimali cok yüksek..

Özetle canın durmadan çer çöp cips cikolata abur cubur kızartma istiyorsa bagırsakda kötü misafirler var demektir :)
 

Ali

Sp Kullanıcı
15 Eyl 2017
5,923
10,679
Bu birazda Bagırsak sağlıgı ile alaklı bir durum Ali abi.Sen kötü besleniyorsan ve bagırsakta Kötü bakteriler fazlaYsa, canının Vucudun icin dogru seyler Cekme ihtimali cok düsük.lakin Saglıklı beslenip bagırsak saglıgını toparladiysan ve bagırsakta iyi bakteriler fazlaysa o zaman Vucudunun dogru Besinleri Cekme ihtimali cok yüksek.Özetle canın durmadan çer çöp cips cikolata abur cubur kızartma istiyorsa bagırsakda kötü misafirler var demektir:)
Eline saglik ve vermis oldugun bu bilgi icinde tesekkür ederim Hira kardesim.

Bak abin olarak sunu diyorum genel aklina ne takilirsa veya neyi merak edersen sor abim cekinme ve biraz önce bak bir söz kollandim yüklü diye iste bu kapali söz idi.

insan ne cok soru sorarsa o kadar cok ögnenir ve merakta bu acidan hos vede isin icinde bilgi var ve bilgide amel icinde gerekli olur.
 
Son düzenleme:

sükutu-ezber

Öyle işte,,,
Sp Kullanıcı
11 Şub 2017
16,660
59,510
Demek öyle oluyormuş,, 🙄🙄🙄
Bu canımız bazen farklı yiyecekler istiyor adını koyamıyorsun acı mı, tatlı mı ekşimi bir şeyler eksik oluyor o yüzden demek, ,,,

Teşekkürler Hira,,, 🌹🌹🌹🌹🙃🙃🙃
 

Son mesajlar