Sohbet Sohbet Sayfası

Yüsra

Ne mutlu kalbinin hirasını bulanlara...
Sp Kullanıcı
10 Şub 2023
3,544
16,419
1,626

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
23,292
108,608
1,626

☺☺
Birilerinin minneti altında yaşamaktansa Seyit Onbaşı olmayı tercih ederim. Kurtulmak istediğin durum, ileride mumla aradığın durum olur.
Artı sen sağ elini sol omuzuna vurup kendi kendini onurlandır. Sen zaten bir prensessin, sen zaten bir kraliçesin.
Bir başkası sana prensesmişsin, kraliçeymissin gibi davranıp, zirveye çıkarıp, ordan aşağı attığında hissedeceğin acı, tek başına bütün güçlüklere göğüs germenden daha büyük bir acıdır...

Yüsra

Ne mutlu kalbinin hirasını bulanlara...
Sp Kullanıcı
10 Şub 2023
3,544
16,419
1,626
Birilerinin minneti altında yaşamaktansa Seyit Onbaşı olmayı tercih ederim. Kurtulmak istediğin durum, ileride mumla aradığın durum olur.
Artı sen sağ elini sol omuzuna vurup kendi kendini onurlandır. Sen zaten bir prensessin, sen zaten bir kraliçesin.
Bir başkası sana prensesmişsin, kraliçeymissin gibi davranıp, zirveye çıkarıp, ordan aşağı attığında hissedeceğin acı, tek başına bütün güçlüklere göğüs germenden daha büyük bir acıdır...
Vay be nasıl onere oldum 😍😍😍💙💙💙🌸🌸

Pelpelik

Keep Smile ;)
Yarışma Birincisi
13 Haz 2023
2,335
11,014
1,626
Diyar-i 🦋'ler ✨😊
10 yıl arayıp sormayan biri, benim nasıl olduğumu, yaşayıp yaşamadığımı sormadan direk atandın mı, işe başladın mı, evlendin mi diye dün mesaj çekti, ya arkadaş yaşadığımı merak etmiyorsan bir zahmet bunları da merak etme, nezaket gereği bir hal hatır sor, yalan da olsa nasıl olduğumu merak ettiğini söyle ona da razıyım 😊 pat diye bunları merak edip mesaj çekilmez ki. tabi ki cevap vermedim, hayatım da bu tür insanlara yer yok. Hiç sevmem mesaj çekildiğinde veya arandığında geri dönüş yapılmamasına, o an görmeye bilirsin yahut müsait olmayabilirsin , kısa mesajla müsait olmadığını yazabilirsin, 10 gün sonra görmedim de , artık karşıdaki insanları nasıl görüyorlarsa 😊 bu arkadaşa cevap vermedim, vermeyi de düşünmüyorum, bana göre nezaketsizlik değil yaptığım, öylelerine neden cevap verilsin ki mantığıyla hareket ettim.

ne dolunmuşum bu konuda 😄🙈

siz yaşıyor musunuz böyle durumları,
ne olursa olsun cevap verilmesi gerektiğine inananlardan mısınız,
cevap vermemek nezaketsizlik mi yoksa iletişim sorunu olan biri anlamına mı geliyor ?

Eymen

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
27 Ocak 2020
3,577
20,975
1,626
Bursa
10 yıl arayıp sormayan biri, benim nasıl olduğumu, yaşayıp yaşamadığımı sormadan direk atandın mı, işe başladın mı, evlendin mi diye dün mesaj çekti, ya arkadaş yaşadığımı merak etmiyorsan bir zahmet bunları da merak etme, nezaket gereği bir hal hatır sor, yalan da olsa nasıl olduğumu merak ettiğini söyle ona da razıyım 😊 pat diye bunları merak edip mesaj çekilmez ki. tabi ki cevap vermedim, hayatım da bu tür insanlara yer yok. Hiç sevmem mesaj çekildiğinde veya arandığında geri dönüş yapılmamasına, o an görmeye bilirsin yahut müsait olmayabilirsin , kısa mesajla müsait olmadığını yazabilirsin, 10 gün sonra görmedim de , artık karşıdaki insanları nasıl görüyorlarsa 😊 bu arkadaşa cevap vermedim, vermeyi de düşünmüyorum, bana göre nezaketsizlik değil yaptığım, öylelerine neden cevap verilsin ki mantığıyla hareket ettim.

cevap vermemek nezaketsizlik mi yoksa iletişim sorunu olan biri anlamına mı geliyor ?
Bende karşımdakinin yaklaşımına göre davranıyorum. Zaman zaman yaşıyoruz bu durumları.
O kişi hakkında bu kadar kafa yorman bile hata :)

Pelpelik

Keep Smile ;)
Yarışma Birincisi
13 Haz 2023
2,335
11,014
1,626
Diyar-i 🦋'ler ✨😊
Bende karşımdakinin yaklaşımına göre davranıyorum. Zaman zaman yaşıyoruz bu durumları.
O kişi hakkında bu kadar kafa yorman bile hata :)

insanların giderek nezaketsizleşmesine, bazı değerleri yitirmelerine üzülüyorum. ne bileyim kendisini merak etmediğimi birinin ne ime uğraştığını da merak etmem :)
haklısın, değmiyor bu tür insanlar kafa yormaya @Eymen

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
23,292
108,608
1,626
10 yıl arayıp sormayan biri, benim nasıl olduğumu, yaşayıp yaşamadığımı sormadan direk atandın mı, işe başladın mı, evlendin mi diye dün mesaj çekti,
Böyle birine asla cevap vermem.
Uzun zamandan sonra yazanın kim olduğuna ve niyetine bakarım. Buna benzer şeyler yaşadım ama bendeki durum çok farklıydı...

Çimen

Burnunun Dikinde
Kurucu Varisi
15 Eki 2020
13,740
64,919
1,626

Benim telefon listemde sevim hanım, fizyoterapist ve evdeki yardımcı var 😏 ama böyle yapana engellendiniz yazıp direkt engellerdim kim olursa olsun 😏

Son mesajlar