Soru/Cevap Yaşadıklarınızdan Pişman Olmak mı Yaşayamadıklarınızdan Pişmanlık Duymak mı?

Ofelya

Sp Kullanıcı
22 Ağu 2021
1,721
6,656
0
Yaşamak istediğim hiç bir şey gerçekleşmedi buna çok üzülmüyorum olması gerekense yapacak bir şey yok..
Pişmanlık kendimi adadığım insanlık her dönem her fırsatta beni yaralaması çukura gömmesi ve bundan asla ders almamam belki bu sefer farklı diyip yine hançer yemeye devam etmem...
Ne kadar sa benziyoruz muhterem birbirimize yaşanmışlık olarak
Bakalım ömrümüz boyunca kaç hançer daha yiyecez bu sefer farklı olacak dediğim de bile aynısını olduğunu gördüm en iyisi beklentileri azaltmak bize bizden başkasından fayda yok .
Yaşanmamışlıkları bıraktım bir kenara yaşanmışlıklar daha ağır geliyor.

SiyahSancaktaR

CEDDİ OSMANLI !...
Sp Kullanıcı
17 Eyl 2017
17,176
40,319
876
İstanbul..
Çok haklısın tespitinde değerli @Ofelya muhterem..

Hakikat-i görüp sebebini bildiğimiz halde bu duygusallık öyle yapışmış ki sokup atmak imkânsız..
Benliğine işlemiş dolasıyla aynı dejavu ile yaşamak gerçekten çok ağır...
Hançer müptezeli olmuşuz adeta ..
Yaşanmamışliklar ve yaşananlar haksız bir terazi elinde olması çok vahim....

Ofelya

Sp Kullanıcı
22 Ağu 2021
1,721
6,656
0
Çok haklısın tespitinde değerli @Ofelya muhterem..

Hakikat-i görüp sebebini bildiğimiz halde bu duygusallık öyle yapışmış ki sokup atmak imkânsız..
Benliğine işlemiş dolasıyla aynı dejavu ile yaşamak gerçekten çok ağır...
Hançer müptezeli olmuşuz adeta ..
Yaşanmamışliklar ve yaşananlar haksız bir terazi elinde olması çok vahim....
Hepsinin sebebi belki bu duygusallıktır kim bilir evet yapışmış düşmüyor yakamızdan ben çok çektim bu duygusallıktan ya hala da cekiyorum mantıklı düşünmeme engel oluyor coğu zaman.
Tek temennim Allah görüyor biliyor o anlıyor halimizden kimseler anlamasa da...

SiyahSancaktaR

CEDDİ OSMANLI !...
Sp Kullanıcı
17 Eyl 2017
17,176
40,319
876
İstanbul..
Bu ayrı bir imtihan hayat boyu kurtulmak imkânsız zaten..
Herkes tavsiye veriyor anlıyorum ama sözle konuşma ile olmuyor en iyi sende bilirsin yasadigin için değerli muhterem..
Mantık dediğin gibi gidiyor bilinc kayboluyor adeta..
Rabbimden başkası anlaması zaten imkansız çünkü ben kimseye anlayamadım anlaşılmadim reel sanal farketmedi.
Kimseye de kızgınlığım yok anlasilmadigim için..
Temennin üzre Rabbim razı mahşerde keffaret eylesin ins değerli muhterem...

Ofelya

Sp Kullanıcı
22 Ağu 2021
1,721
6,656
0
Bu ayrı bir imtihan hayat boyu kurtulmak imkânsız zaten..
Herkes tavsiye veriyor anlıyorum ama sözle konuşma ile olmuyor en iyi sende bilirsin yasadigin için değerli muhterem..
Mantık dediğin gibi gidiyor bilinc kayboluyor adeta..
Rabbimden başkası anlaması zaten imkansız çünkü ben kimseye anlayamadım anlaşılmadim reel sanal farketmedi.
Kimseye de kızgınlığım yok anlasilmadigim için..
Temennin üzre Rabbim razı mahşerde keffaret eylesin ins değerli muhterem...
Al benden de o kadar ya seni anlıyorum diyene bile inanmak istemiyorum ben de anlaşılmadım hiç bende anlıyorum herkesi acılarını derinden hissediyorum ama keşke onlarda anlasaydı beni ya sağlık olsun ne diyelim artık
Evet kaderimiz bu ömür boyu çekeceğiz..

Ofelya

Sp Kullanıcı
22 Ağu 2021
1,721
6,656
0
Anlaşılmak için yaşamak tecrübe etmek gerekir .
Yaşamadan tavsiye acı daha acı veriyor ruha..
Bu benim için herkes için geçerli..
Yangınlarında çok ama çok haklısın @Ofelya değerli muhterem...
Maalesef mezara kadar devam edecek mutlak kader...
Geldiğimden beri herkes dinlediğim şarkılardan yola çıkarak duygusal olduğumu anladı ama tek anlamadıkları ne biliyor musun muhterem ben bütün acılarımı öfkemi pişmanlıklarımı onlarla dindiriyorum onlar bana iyi geliyor onlar yaralarıma merhem oluyor ,bu tarz şarkılar dinleyerek acı çekmiyorum ki aksine ruhuma, bana ,benliğime iyi geliyor bunu da buradan belirtmek istedim...
Anlaşılmamak en nefret ettiğim şey benim artık korku halini aldı kimsenin beni anladığını ,anlayacağını da düşünmüyorum zaten herkesin bir yangını var yüreğin de için de ukte kalan şeyleri var benim o kadar fazlası ki anladığım kadarıyla sizlerin de öyle muhterem...

SiyahSancaktaR

CEDDİ OSMANLI !...
Sp Kullanıcı
17 Eyl 2017
17,176
40,319
876
İstanbul..
Değerli @Ofelya muhterem acılarınızı dindirmek bastırmak için kendi metodunuzla güzel bir yol bulmussunuz ne mutlu size..
Burda tüm güzide değerli kıymetli muhteremler anladı sizi bir kişi dışında yaksitirmada bulundu hadsiz onuda nasıl biri olduğunu sizde anladınız tüm forumda zaten .
Herkes sizi tanıdığına ve öyle kabul ettiğine çok eminim müsterih olunuz.
Siz en azından bir parça da olsa bir metod bulmuşsunuz ben tek basima hiç bir şey bulamadım eriyerek geçiyor günlerim...
Tabiki herkesin de acısı yangını imtihanı var kendince bu hayatta..
Benim kilerde kendimce fazlası ile arttık bilincimi kaybetme aşamasına geldi şaşırmıyorum.
Yangınlarıma reel ve sanalda burda herkesi bıktırdım herkes haklı çok üzgünüm bu duruma ama olmuyor elimde değil benim seçeneğim değil.
Sizinde.elinizde değil ışığı olmayan fırtına çok iyi anlıyorum sizi..

Son mesajlar