Zor günlerden geçerken bilinen en iyi şey?

Hira

🌱🌱🌱
Yarışma Birincisi
14 May 2020
15,155
80,121
113
Zor günlerden geçerken zorluğun farkında olmuyorum ben. Ne zaman ki o süreç bitti olaya dışardan baktığımda kendi kendime hayret ediyorum. Nasıl üstesinden geldin diye...
Ben de dibine kadar yaşıyorum :D
Ayak bastigim an, aha basladi surec diyorum.
Stratejik bir suru plan yapiyorum. Biraz muzik dinliyorum. Bol yuruyuse cikiyorum.
Biraz çikolata yiyorum :D
Sonra bi bakmisim sifir hasar ama +5kg ile cikmisim surecten.. somra kendimi bi maydanoz suyuna yatiriyorum.
Tık doguyor gunesim 😂

Pelpelik

Keep Smile ;)
Yarışma Birincisi
13 Haz 2023
1,984
9,039
113
Babamdan sonra yaşadıklarımız... annemin gözlerindeki o hüzün... en önemlisi de insanların gerçek yüzünü görmek ve bir daha asla onlara güvenmemem gerektiği...
Bunun üstesinden geldimse, her şeyin üstesinden gelebilirim , bu ne ki derim hep 😊

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
22,411
104,649
113
Ben de dibine kadar yaşıyorum :D
Ayak bastigim an, aha basladi surec diyorum.
Stratejik bir suru plan yapiyorum. Biraz muzik dinliyorum. Bol yuruyuse cikiyorum.
Biraz çikolata yiyorum :D
Sonra bi bakmisim sifir hasar ama +5kg ile cikmisim surecten.. somra kendimi bi maydanoz suyuna yatiriyorum.
Tık doguyor gunesim 😂
Ya böyle şeyler yazıp durma. Bazen farkında olmadan sesli gülüyorum. Millet tip tip bana bakıyor 🙈😀

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
31 Mar 2020
22,411
104,649
113
Babamdan sonra yaşadıklarımız... annemin gözlerindeki o hüzün... en önemlisi de insanların gerçek yüzünü görmek ve bir daha asla onlara güvenmemem gerektiği...
Bunun üstesinden geldimse, her şeyin üstesinden gelebilirim , bu ne ki derim hep 😊
İnsanlara güvenmeden ve güvenmemen gerektiğini bilerek bir ömür sürmen çok zor. Maalesef ki böyle bir çağda yaşıyoruz... 😕

Pelpelik

Keep Smile ;)
Yarışma Birincisi
13 Haz 2023
1,984
9,039
113
İnsanlara güvenmeden ve güvenmemen gerektiğini bilerek bir ömür sürmen çok zor. Maalesef ki böyle bir çağda yaşıyoruz... 😕
@Eylül Başak Onu aştım artık, zorda olsa :)
Felsefem Kızılderili atasözü oldu: neden ben insanlara güvenmemeyi öğrenip vicdanımı kirleteyim. Onlar güvenilir olmayı öğrensinler 🤗✨️🌙
Ne diyor Sezai Karakoç: Geldik çağı gördük ve ürperdik....💫

Son mesajlar