Her zaman daha zor günlerin seni beklediğidir.
Ben de dibine kadar yaşıyorumZor günlerden geçerken zorluğun farkında olmuyorum ben. Ne zaman ki o süreç bitti olaya dışardan baktığımda kendi kendime hayret ediyorum. Nasıl üstesinden geldin diye...
Ya böyle şeyler yazıp durma. Bazen farkında olmadan sesli gülüyorum. Millet tip tip bana bakıyorBen de dibine kadar yaşıyorum
Ayak bastigim an, aha basladi surec diyorum.
Stratejik bir suru plan yapiyorum. Biraz muzik dinliyorum. Bol yuruyuse cikiyorum.
Biraz çikolata yiyorum
Sonra bi bakmisim sifir hasar ama +5kg ile cikmisim surecten.. somra kendimi bi maydanoz suyuna yatiriyorum.
Tık doguyor gunesim
İnsanlara güvenmeden ve güvenmemen gerektiğini bilerek bir ömür sürmen çok zor. Maalesef ki böyle bir çağda yaşıyoruz...Babamdan sonra yaşadıklarımız... annemin gözlerindeki o hüzün... en önemlisi de insanların gerçek yüzünü görmek ve bir daha asla onlara güvenmemem gerektiği...
Bunun üstesinden geldimse, her şeyin üstesinden gelebilirim , bu ne ki derim hep
@Eylül Başak Onu aştım artık, zorda olsaİnsanlara güvenmeden ve güvenmemen gerektiğini bilerek bir ömür sürmen çok zor. Maalesef ki böyle bir çağda yaşıyoruz...