Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: Sahra

Ara: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

  1. Bir demet nergis al kendine.

    Créé par Sahra, 03.Ekim.2018 19:55
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 990
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 15:44
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  2. Siz Cahillerle Tartışmayın!..

    Créé par Sahra, 12.Ocak.2019 16:12
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 441
    Son Mesaj : 27.Şubat.2020 11:35
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  3. Sadece gülümse

    Créé par Sahra, 10.Haziran.2018 11:55
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 38
    • Görüntüleme: 2,132
    Son Mesaj : 09.Aralık.2019 12:38
    par NoktA  son yazılan Mesajı göster
  4. Mûtû kable en-temûtû

    Créé par Sahra, 15.Mayıs.2019 10:50
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 326
    Son Mesaj : 02.Kasım.2019 15:24
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  5. Nasıl Konuşacaksın!

    Créé par Sahra, 13.Ekim.2019 23:22
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 212
    Son Mesaj : 14.Ekim.2019 22:09
    par ALI  son yazılan Mesajı göster
  6. İmaj Böyle Bir Şeydi.

    Créé par Sahra, 20.Mart.2019 10:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 231
    Son Mesaj : 20.Mart.2019 10:50
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  7. Riyakârlık Halleri

    Créé par Sahra, 12.Ocak.2019 15:48
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 164
    Son Mesaj : 12.Ocak.2019 21:55
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  8. Üç Yol Arkadaşı

    Créé par Sahra, 20.Aralık.2018 20:43
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 222
    Son Mesaj : 21.Aralık.2018 21:00
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  9. Zâyi olan on şey

    Créé par Sahra, 15.Ekim.2018 21:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 345
    Son Mesaj : 15.Ekim.2018 21:36
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  10. Kutbeddin Bıçakcı - Kıymetlim

    Créé par Sahra, 27.Eylül.2018 00:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 375
    Son Mesaj : 27.Eylül.2018 00:36
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  11. Gitmek istediği yere daha yakın

    Créé par Sahra, 13.Temmuz.2018 22:46
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 306
    Son Mesaj : 27.Temmuz.2018 05:15
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  12. Mark Eliyahu - Through Me

    Créé par Sahra, 23.Temmuz.2018 11:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 157
    Son Mesaj : 23.Temmuz.2018 11:09
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  13. Bir Bardak Suda Boğulan Denizci.

    Créé par Sahra, 17.Temmuz.2018 23:06
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 499
    Son Mesaj : 23.Temmuz.2018 00:33
    par Sükût-u Hayâl  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 585
    Son Mesaj : 18.Temmuz.2018 18:25
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  14. Yıkıcı Tartışmalardan Kaçınmanın Yolları

    Créé par Sahra, 18.Temmuz.2018 11:32
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 401
    Son Mesaj : 18.Temmuz.2018 17:55
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  15. Gönül bağı..

    Créé par Sahra, 16.Temmuz.2018 11:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 316
    Son Mesaj : 16.Temmuz.2018 11:58
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  16. Ölüm Zorların Zoru, Yaşamak Ondan da Zor!

    Créé par Sahra, 15.Temmuz.2018 16:42
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 400
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 22:41
    par sükutu-ezber  son yazılan Mesajı göster
  17. İnsanın sadece hatırlamaya değil

    Créé par Sahra, 14.Temmuz.2018 00:19
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 286
    Son Mesaj : 15.Temmuz.2018 00:09
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
  18. Büyük konuşmakla ilgili

    Créé par Sahra, 14.Temmuz.2018 16:56
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 379
    Son Mesaj : 14.Temmuz.2018 23:59
    par NoktA  son yazılan Mesajı göster
  19. Ne Yeminler Bozdum

    Créé par Sahra, 13.Temmuz.2018 19:08
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 707
    Son Mesaj : 13.Temmuz.2018 22:08
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  20. Kızılderililerden tek kelimelik hayat dersi

    Créé par Sahra, 12.Temmuz.2018 11:03
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 982
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2018 19:59
    par SiyahSancakTaR  son yazılan Mesajı göster
  21. Dün Gece

    Créé par Sahra, 12.Temmuz.2018 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 185
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2018 18:25
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  22. Düşürdün Aşkın Narına

    Créé par Sahra, 12.Temmuz.2018 17:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 187
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2018 17:54
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
  23. Zanlarımız ve Biz

    Créé par Sahra, 11.Temmuz.2018 16:54
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 404
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2018 09:33
    par Sahra  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 468
    Son Mesaj : 11.Temmuz.2018 22:43
    par Asi ve Mavi  son yazılan Mesajı göster
Toplam 72 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor