Başörtüsü takmanın inanılmaz faydaları

Turan

Sp Kullanıcı
31 Ocak 2017
2,092
360
Başörtüsü takmanın inanılmaz faydaları(!)

1- Kafanız çok dağınık hiçbir şey düşünemiyorsanız beyninizin sağ ve sol lopları ittirmeden çalışmıyorsa kare ebatlarında tampon bir örtüyü başınıza koyup hafifçe sıktırarak ortalığı toplayabilir enfes bir dengeye sahip olabilir ardından bombardımana geçebilirsiniz. ( Bu harika oluyor)
2- Çekirdek aileniz başörtüsü taktığınız için çıtırdamaya başlamış ve “ Eyvah Recai evladımızın beynini yıkadılar modunda çevrenizde hiç olmadığı kadar pır pır dönüyorsa şöyle bir cevap onları eski kestane sakinliklerine bürüyecektir “ Evet yıkadılar ve bu şekilde kurutuyorum”( şişşt)
3- Etrafınızdaki elastik laiklerin hani şu yasaya göre renk veren pigment şarlatanlarının aşağılayıcı bakışlarından rahatsız oluyorsanız yüksekliğinizden emin olun arkadaşlar ilgilenmeyin ve başörtünüzün arkasına şunu yazdırın “ Hatalıysam Allah’a şikayet et” Bu da mükemmel oluyor çünkü başörtüsü takmak en büyük hazırcevaptır.
4- Başörtü takmaya karar verdiniz diyelim, yaşasın, ama cesaret edemiyorsanız, başörtüsü muhteşem bir saklama kabıdır fikrinizin bozulmasını engeller ve virüs duvarıdır. Dünya’nın aptalca oluşuna bez bir çatıdan bakmak her zaman ayrıcalıklıdır çatı sağlam çıta yüksek budur belki ilelebet saadet diyerek paratonerinizle barışık yaşayabilir ve ortaya karışık olmaktan böylece kurtulabilirsiniz. Size çerçevedeki kadın muamelesi yapanları da şaşırtabilir ve asıl çerçeveyi siz indirebilirsiniz. ( İnan çok eğlenceli)
5- Eyleme giderken on tane ince başörtüsünü üst üste tak bırak birini bayan şişko polis çeksin o sırada ağzını kapayacak en köpek dişinle elini ısır sonra atağa geçecek diğerini çekmeye çalışacak sonra diğerini diğerini sen karşısına geç ve sırıtarak şunu söyle “ Doğuştan takıntılıyım boşuna uğraşma şişko” ( ben denedim müthiş oluyor)
6- Asla marka başörtüsü takma sen ayaklı billboard değilsin çünkü örtünmek başlı başına bir markadır bunu unutma !
7- Sana örtünmek öyle olmaz diyenlere de takılma bırak ikaz Allah’tan gelsin. Kafana göre takılmayı dene ama kafanın üzerinde dene olur mu?
8- Seni bilimin son örneğini bile bilmemekle suçlayan zeka kapsülü yutarak ayık gezmeye çalışan zorlama çağdaşlarını da türlerinin son örneği olarak gör. Gör ki onların açığını ancak sen kapatabilirsin. ( Kahraman kız)
9- Onlar örtüyü cenaze törenlerinde kullanır ve mezarlık girişinde karaborsadan örtü satanlara tav olurlar demek ki farkındalar, ölümün siyaseti olmaz sağcıyla solcuyu yan yana gömerler ve iki taşta da aynı temenni yazar El fatiha bu yüzden Dünyadayken takmayı dene öldüğünde zaten kimse seni takmayacak hiç değilse stokları sağlama al!
17 yıldır sen bana takılıyorsun ben de sana Ey Örtü!
Şakalaşıyoruz seninle
Beni sakladığın için ve Allah’a aşikâr kıldığın için
Sonsuz teşekkürler!

Esra elönü
 

Yaren

Fesleğen
Sp Kullanıcı
30 Ocak 2017
4,706
7,257
Çok güzel ya,hem komik hem ciddi,gerilerde kalmasın bu konu:)
 

Son mesajlar