Çizimlerle 40 hadis yarışması

NoktA

Sp Kullanıcı
21 Mar 2017
4,419
513



Nedir?

Çizimlerle 40 Hadis adlı yarışmamız öğrencilerin seçtikleri hadisleri zihin dünyalarında canlandırmasını ve bu hadisler ışığında hayatlarını sürdürmelerini amaçlamaktadır.

Kimler katılabilir?

Yarışma, Türkiye’ deki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencileri [T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okulların 5, 6, 7 ve 8. sınıflarında okuyan öğrencileri] kapsamaktadır.

Yarışma takvimi?

Duyuru ( Milli Eğitim Bakanlığı, İnternet, Medya, Sivil Toplum Kuruluşları vs.):10 ŞUBAT 2017
Son Başvuru: 21 NİSAN 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.
İl Derecelerinin Açıklanması: 1 MAYIS 2017
İl Ödülleri: 2017 MAYIS
Türkiye Finali Ödülleri ve Sergisi: 2017 MAYIS

Hadisler?

İndirmek için Tıklayınız
http://www.tugva.org/cizimlerle-40-hadis/

1- Yarışmaya ortaokul öğrencileri, büyüklüğü en az A4 ölçülerinde kağıtlara yapılmış resimler ile katılabilir.
2- Resimler resim kâğıdı boyutundaki bir mukavva karton üzerine yapıştırılacak ve resimlerin yıpranmaması için iki mukavva karton arasında gönderilecektir.
3- Yarışmaya her öğrenci en fazla 3 çalışma ile katılacaktır.
4- Yarışmaya katılacak öğrenciler başvuru için TÜGVA web sitesindeki (Ana Sayfa - TÜGVA) başvuru formunu doldurmalıdır. Başvuru yapıldıktan sonra yarışmacının eseri, posta veya kargo yolu ile TÜGVA Genel Merkezi’ne gönderilmelidir. (Adres: Merkezefendi Mahallesi Mevlana Caddesi No: 140/A Toya Plaza Kat:1 Zeytinburnu / İSTANBUL)
5- Yarışmacıya ait olan resmin ön yüzünde hiçbir bilgi bulunmayacaktır. Resmin arka yüzünün sağ üst bölümünde ise öğrencinin adı-soyadı, katıldığı il, öğrenim gördüğü okul adı ve çizdiği hadis yazılacaktır.Yarışma şartnamesini indirmek için tıklayınız. Çizimlerle 40 Hadis - TÜGVA

Başvuru Formu?

Çizimlerle 40 Hadis - TÜGVA


 

Son mesajlar