Mevsim
Sp Kullanıcı
Şuan karnım çok tokHı hı güzelmiş denesene![]()

Şuan karnım çok tokHı hı güzelmiş denesene![]()
Baharatlı biraz çok az olur gibime geldi banaEkmeğin arasına baharatlı çubuk kraker önemli demek, önemli olan baharatlı olması
O nasii oluyor![]()
Dimi ekmek arasına o yakışırBaharatlı biraz çok az olur gibime geldi bana
Sade olanı bilemedim![]()
![]()
Yok ben sevemedim onu baskın bir tadı var sade ve peynirli olanı güzelDimi ekmek arasına o yakışır
Bu arada baharatlı kraker güzel acılısı da![]()
Damak tadı farklı işliyor bizlerde,,Yok ben sevemedim onu baskın bir tadı var sade ve peynirli olanı güzel
Ama dediğin gibi ekmek arasına olur gibi![]()
Canım bende acı severim ama ambalajlarda ki baharatlar bana ağır geliyor o yüzden sevemiyorum yemeklerimiz baharatlı ve bazı yemeklerimiz acı olur bizimDamak tadı farklı işliyor bizlerde,,
Acılı seven birisi olarak çok yemesem de acılı baharatlı bana göre güzel ama bana göre,,
Zeytine zeytin yağı döküp banarak yemek gibi![]()
40 yılda bir konu baltaliyorum onda da kovuluyoruz kalmadık senin konuna@sükutu-ezber @Mevsim @Yüsra @Çimen Kıı
Darı görmüş tavuk gibi konumu bastınız gidin başka bölüme orada konuşalım haydi![]()
Ya mübarek aklımdan geçti@sükutu-ezber @Mevsim @Yüsra @Çimen Kıı
Darı görmüş tavuk gibi konumu bastınız gidin başka bölüme orada konuşalım haydi![]()
Ahanda buldum ele başı sensin looHıhı ekmenen yerizBir akrabaya ekmekle çubuk kraker güzel oluyormuş dedim ekmeğe sardıra yedi kız
Ben şok
![]()