Ben deBende gerçek sandım![]()

Coook temiz kalpliyiz coook

Ben deBende gerçek sandım![]()
Squid game izle o zaman alla alla1 günde izledik sezonu ama pek amanda aman bişi değil reklamı iyi yapıldı tabii
Bakiye üzüldük ailecek evet 🥹 ama aklımdan şuda geçti vakla ferdi reis acaba dizi piar yolunamı gitti demedim değilSquid game izle o zaman alla alla
Ne bekliodun
Hic mi gozyasin pit etmedi yaw..
Ay 2 yada 3 bolumdu bi uzuldum baki' ye.. evet siyasilerin olumune yanip tutusmam ama baki ye uzuldum![]()
Sqit game izlicem çocuk bitirmiş izle ize deyip duruyor kndan izlicem yoksa tarzım değilSquid game izle o zaman alla alla
Ne bekliodun
Hic mi gozyasin pit etmedi yaw..
Ay 2 yada 3 bolumdu bi uzuldum baki' ye.. evet siyasilerin olumune yanip tutusmam ama baki ye uzuldum![]()
hep bi supheli bakislar.. yuzune demis gibi olmasin ama cok kotusun ezelBakiye üzüldük ailecek evet 🥹 ama aklımdan şuda geçti vakla ferdi reis acaba dizi piar yolunamı gitti demedim değil
Gerçekten bol dizi ana tema dışında öyle boş boş laf edebiyatı yapmış bi bakıyosun bölüm bitmiş ya biz bu diziyi sadece reklam izliyoruz![]()
Squid game gercek mis bilio musunSqit game izlicem çocuk bitirmiş izle ize deyip duruyor kndan izlicem yoksa tarzım değil
Ahmet kuralı bir kesiminin seveceği hiç aklıma gelmezdi konumuz gassalSquid game gercek mis bilio musun
Ama konumuz Gassal![]()
Film degil o diziSey film icin konu acin hasta etmeyin adami![]()
Yayinlandi mi ?