Konu yağmur ve sen olunca bakamadan geçemedim..konunun içine gömüldüm resmen.tüm yazdıklarını noktasına kadar okudum..
En çokta bu yazın dokundu yüreğime canım.sanki benim yaşadıklarımı özet geçmişsin buraya..okudukça içim acıdı,içim yandıkça hıckırıklara boğuldum avaz avaz ağladım..yaklaşık 10 yıl önce bu yaşadıklarının ayınısını bende yaşadım..hayatımın en zor imtihinaydı diyebilirim.

ama şükürler olsun ki annem o hastalığı atlattı..Rabbim tekrarını yaşatmasın.
Senin de biricik annene Allahtan gani gani rahmet diliyorum.o güzel ve naif gönlüne de inşirah versin
İnsanın o haliyle alay edebilen insanlar,bence insanliktan nasip alamamış olan insanlardır.aciyorum ben öyle kisilere..
O dönemlerde burası hâla vardı.bende can acısıyla kime yetişirsem gelip dua istiyordum.yasinler hatimler vs..çaresiziklik nedir yalnız çeken bilir.aradan 4,5 yıl geçmişti.buradan yine cok deger verdigim bir dost bir gün bana gelip aynen şunu söyledi..forumdan bazı arkadaşlar ona demişki "Âşikar çok fazla duygu sömürü yapıyor.abartıyor sanki" demesiyle yüreğimden birseylerin kopması bir oldu.bogazim düğümlendi ve hiç birsey diyemedim o an.
Bu hayatta anlaşılmak kadar güzel bir duygu yok sanırım..Rabbim yollarimızı hep anlayışlı insanlarla kesiştirsin.
Kalemine ve yüreğine sağlık canım..sen hep böyle yaz olur mu ???