HarikasınNapalim davul![]()
zurna eşliğinde çağıralım 🫠🫠🫠 sıcak bura gelin gari çıkın çıkın gelin
![]()

Bu davete icabet etmeyenler utansın

HarikasınNapalim davul![]()
zurna eşliğinde çağıralım 🫠🫠🫠 sıcak bura gelin gari çıkın çıkın gelin
![]()
Harikasın
Bu davete icabet etmeyenler utansın![]()
Teşekkür ederim bal kız 🩷![]()
evet biz içelim cayimiZi ablalarin gülü
![]()
![]()
afiyet olsun
![]()
"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" misali oldu. Ben şunu çok yapıyorum ki büyük ihtimal çoğunluk da yapıyordur diye düşünüyorum. Fırsat buldukça foruma giriyorum. Bakıyorum ki hiçbir hareket yok. Sessizce çıkıyorum. Yeni konu açılmazsa, sohbet ortamı oluşmazsa bu sessizlik sürüp gider.Aha geldik, noldu, ne değişti
Forum sessizliğe büründüyse, sessizliği bozmamak için sessiz kaldıysak suçlu mu olduk![]()
Ben de genel olarak forum üyelerinin bu durumda olduğu kanısındayım."Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" misali oldu. Ben şunu çok yapıyorum ki büyük ihtimal çoğunluk da yapıyordur diye düşünüyorum. Fırsat buldukça foruma giriyorum. Bakıyorum ki hiçbir hareket yok. Sessizce çıkıyorum. Yeni konu açılmazsa, sohbet ortamı oluşmazsa bu sessizlik sürüp gider.![]()
Konu açmak kolay ama katılım olmayınca bir yerden sonra insanın şevki kırılıyor.Ben de genel olarak forum üyelerinin bu durumda olduğu kanısındayım.
Evet, ben de kimsenin olmayışından şevki kırılanlardanım.Konu açmak kolay ama katılım olmayınca bir yerden sonra insanın şevki kırılıyor.
Şuan bulunduğum yerde internet çekmiyor çoğu zaman pazartesiden sonra inşallah forumda olacağımMesajım, bu mesajı okuyan herkese. Nerdesiniz ya?
@sükutu-ezber
@Tatlı Cadı
@Sükût-u Hayâl
@Yüsra
@Yaban Gülüm
@Mystery
@Alperen61
@^^Pelpelik^^
@EzEL
@Eymen
@Çimen
@-Hira-
@DenizKızı
@Muallem.
@Kenshi
@Karaton
En vefalı @iklima çıktı. @Karaton sitenin kurucusu olarak ona bir beşi bir yerde almalı bence