Anket Yemeğime dalınması?

Yemeğime dalınması?

• Kullanılan toplam oy
    7

sükutu-ezber

Öyle işte,,,
Sp Kullanıcı
Yemeğimin tadına bakabilir yanımdaki kişi sorun değil,, ben de bazen merak ederim eğer farklı menü almışsak,,, 🙃

Bir de şu var yemeğe beraber gitmişsem sevmediğim biri ile gitmemişimdir🤭

Pelpelik

Keep Smile ;)
Sp Kullanıcı
okul yıllarından kalan bir alışkanlık arkadaşlarla çıktığımızda aynı yemeği almayız, farklı yemek alır ve paylaşırız birbirimizle. şuanda da öyle, sevdiğim ve samimi olduğum biri olması gerekir 😊

en merak ettiğim kişiler bu konuda @Çimen ve @Kenshi hocadır. sanki elimiz onların tabaklarına uzansa parmaklarımız sarılı bir halde hastane odasında gözlerimizi açar gibiyiz 🙈😄

Çimen

Burnunun Dikinde
Kurucu Varisi-Hanımağa
Biriyle yemeğe gitmeyi düşünemiyorum ki tepkimi dusuneyim 😃 sokakta çocuklarla gazeteye bisiler dizip oturup yerim aynı poşetten vs zeynomla aynı kutudan süt icmisligim var 😊 ama düşündüğümde öylesine biri gelip dalsa dalarım diyorum 😃
@^^Pelpelik^^ yorum yaptım istese tabagimi veririm de dalmak nedir çözemedim 😃 kimseyle o kadar samimi olacağımı dusunemedim 😏

Pelpelik

Keep Smile ;)
Sp Kullanıcı
@^^Pelpelik^^ yorum yaptım istese tabagimi veririm de dalmak nedir çözemedim 😃 kimseyle o kadar samimi olacağımı dusunemedim 😏
@Çimen direk yoruma geçtiğim için fark etmedim senin yorumunu :) işte işin tadı tabak vermekte olmuyor ki 🙈 seninle zorla samimiyet kuracağım, istemesen de, yüzsüzlük yapacağım, topuğuma sıksan da 🥰😄

Kenshi

Hafız'ı Kur'an
Sp Kullanıcı
@Kenshi ee hocam sonuca varmadık yahu :)
Yemek konusunda galiba takıntılıyım :)
Kimsenin tabağına çatal atmam karşımdakinin teklif etmesi lazım yada benim tabağıma koyabilir 😃
Tabağıma izinsiz çatal atılmasını sevmem galiba tiksiniyorum tam çözemedim🤔
He tadına bakmak için izin istenirse tabiki paylaşırım ama karşımdaki o çatalı kullanmamış olacak 😎
Bilmem derdimi anlatabildim mi 😃

Eymen

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
Yemek konusunda galiba takıntılıyım :)
Kimsenin tabağına çatal atmam karşımdakinin teklif etmesi lazım yada benim tabağıma koyabilir 😃
Tabağıma izinsiz çatal atılmasını sevmem galiba tiksiniyorum tam çözemedim🤔
He tadına bakmak için izin istenirse tabiki paylaşırım ama karşımdaki o çatalı kullanmamış olacak 😎
Bilmem derdimi anlatabildim mi 😃
Steril şartlarda mümkün yani :D
Tamamdır hocam :)

Eylül Başak

Administrator
Yönetici
Adminiçe
Steril konusu günümüzde çok fazla abartılıyor bence. Eskiden herkese ayrı tabakla yemek servis edilmezdi. Sofrada on kişi varsa beş tabak pilav, beş sulu yemek, ortaya salata gelirdi. Kimse o anda hijyeni düşünüp yememezlik etmezdi.
Hijyeni düşündüğüm için değil sadece eğer gerçekten tadını merak ediyorsam nezaketen izin isterim. Kendime sipariş verdiğim şeyi beğendiysem arkadaşım da tadına baksın diye ufaktan ısrar ederim.